Линеен сифон за баня VIEGA ADVANTIX VARIO

1
Добави коментар
bg-maistor
bg-maistor

VIEGA ADVANTIX VARIO

Линеен сифон за баня 

 

Линейният сифон VIEGA ADVANTIX VARIO осигурява уникално съчетание на превъзходен дизайн, лесен монтаж и оптимизирана складова логистика. Благодарение на скоростта на оттичане до 0,8л/сек той гарантира освен това и обезводняване с безупречна хигиена. В обхват на доставка е включен корпусът на линейния сифон с основна дължина 1200мм, а също и приспособлението за ножовка и монтаж, както и принадлежности за уплътняване. Като отделен артикул се доставя решетка от неръждаема стомана, като може да се избира матово изпълнение или такова с гланц.

 

 

 

 

 

Линеен сифон VIEGA ADVANTIX VARIO

Този линеен сифон открива широки възможности в диапазона размери от 30 до 120см. Опростява се не само монтажът, но и поддържането на склад, тъй като сифонът е изпълним само в една стандартна дължина.

 

 

 

 

 

Комбинирано уплътнение и неговите предимства

Тъй като защитата на сградите от просмукването на влага понастоящем е придобила голям приоритет, при подовите сифони за баня все повече се налага надеждното, комбинирано уплътнение, което се полага в течно състояние. Преимуществото на този начин на полагане е: уплътняването се извършва между циментовата замазка и плочките, така че просмукването на влага в циментовата замазка е изключено.

 

Концепция за уплътняване, включваща всички необходими принадлежности

В комплекта от серията Advantix Vario, се доставя специално лепило и уплътнителна лента. Така поставащият плочките може да получи дълготрайна връзка. При монтажа се отстранява фолио от фланеца, лепилото се нанася със шпатула, след което се залепва уплътнителната лента и се покрива с остатъка от лепилото. По този начин се осигурява надеждна връзка между сифона и циментовата замазка.

 

Монтаж на произволно място в помещението на линеен сифон Viega Advatix Vario

 

 

 

1. Измерете необходимата дължина и поставете приспособление за ножовка на съответното място на корпуса на линейния сифон. 2. Отрежете корпуса на линейния сифон с помощта на ножовка и приспособлението.

3. След почистване на среза но линейния сифон нанесете смазката в зоната на уплътнението, поставете капачките и закрепете с винтове.

4. Определете височината на монтиране, скъсете компенсатора на височината и монтирайте арматурата за оттичане и опорните за регулиране.

 

 

5. Подгответе лепило и уплътнителна лента, поставете уплътнителната лента в течната хидроизолация.

 

 

6. Превъзходен резултат – сифон и решетка, хармонично интегрирани в процеп от 20мм.

 

VIEGA ADVANTIX VARIO са първите в света линейни сифони, които могат да се срежат на място спрямо индивидуалните изисквания в банята.

 

ЛИНЕЕН СИФИН И РЕШЕТКИ VIEGA ADVANTIX VARIO

 

 

* РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ

НА VIEGA ТУК *

Последно променена в Сряда, 17 Септември 2014 10:21