Николета открадна тортата на Алисия (СНИМКИ)

13
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Николета ли копира Алисия или Алисия копира Николета? Открай време феновете на двете съпернички водят този спор, който се развихря с нова сила всеки път, щом двете дами се появият със сходно облекло или прическа. Рожденият ден на Николета също не остана по-назад. Оказа се, че дори и на толкова личен празник, името на Алисия не излиза от главата на Николета, забеляза LifeStyleBG.com.

Защо ли? Просто вижте тортата! За 26-ия си рожден ден Николета се похвали с уникално сладко изкушение на „Шанел”. Сходна беше идеята и на празника на Алисия, която за последния си рожден ден получи като подарък от тогавашната си половинка Ники Михайлов торта с мотиви на същия моден гигант.

Да, двете торти се различават доста на външен вид. Впечатление прави и че тортата на Николета е далеч „по-пищна”. Идеята обаче е една и съща. „Дори и тортата не можа да си избере без да копира Алисия”, „Що за липса на въображение е да взимаш идеи от съперничката си”, „Как ще има торта на „Шанел” за Алисия, а пък за Николета не…”,  пишат възмутени фенове на певицата.

Ето ги и двете торти (първата е на Николета):