Цветелина Бориславова с 20 пластични операции

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Близо 20 пластични операции стоят зад младежкото излъчване на бизнесдамата Цветелина Бориславова. Банкерката никога не е крила, че е лягала под скалпела. Тя оправдава хирургическата намеса с инцидента от 1997 година, когато бе взривен джипа й. Вследствие на експлозията метални и стъклени парчета буквално я обезобразиха.

„Не можех да си позволя цял живот да бъда Квазимодо”, споделя Цветелина Бориславова. И само няколко месеца по-късно бившата на Бойко Борисов заминава за Лондон, където прави и първата си пластична операция. Тя обаче не е достатъчна, за да заличи следите. В продължение на три години Цветелина Бориславова посещава известни клиники в Израел и Германия, докато не възвръща облика си.

И ако първите операции са с цел да възстановят външения й вид, то в последите години следват такива, които са подбудени от чиста женска суета. Цветелина Бориславова ляга още десетки пъти под ножа. За да изглежда като 20-годишно момиче, бизнсдамата посещава най-известната клиника в Швейцария, където се разкрасяват звезди от ранга на Мадона и Тина Търнър, пише „Всеки ден”.

Именно там Цветелина Бориславова се подлага на пълен лифтинг, който цели да заличи бръчките по лицето и шията. И ако средната цена на тази манипулация е около 4000 евро, то във въпросната клиника банкерката плаща по 12 бона. Резултатът обаче е налице. На 55 години Цветелина Бориславова няма нито една бръчка по лицето си. За сметка на това пък пластичните операции са свели мимиките й до минимум.