Приказки от Сърцето. Коледно вълшебство в звук и светлина – 22 декември 2013

18
Добави коментар
lubopav
lubopav

Приказки от Сърцето. Коледно вълшебство в звук и светлина – 22 декември 2013, 11-16ч., зала Есенс – София

В един от най-сакралните мигове на Сътворението – зимното слънцестоене, мигът в който се ражда новото Слънце и Светлината възлиза над тъмнината, ви каним да споделим едно приказно вълшебство.

Това е преживяване (не семинар), най-чисто, съкровено, докосващо най-потайните и нежни струни на душата.

Природата е затаила дъх в очакване на трансформацията, дори времето изглежда спряло. Тъмнината сякаш тържествува над всичко живо, но точно по време на нейния триумф настъпва светлина и от този момент денят започва да нараства. Слънцето се ражда за нов живот, за новата година, настъпва обновление, трансформация на всички нива.

В този сакрален момент на зараждането на новия живот и новата светлина, ще осветим целия град с нашите вътрешни сияния. Ще оставим ненужното и старото да си отиде, и ще отворим сърцата си за новите дарове на Духа.

Традиции, вярвания и свещени ритуали се обединяват в едно – в Христовото съзнание. Завръщаме се към реката на чистата вяра, към свещените си сърца. Там, където можем да чуем своята собствена приказка, идваща от сърцето. Празнувайки Христовото рождение, ще поканим в сърцата си Христос.

Ще съпреживеем едно свещено тайнство, отвъд всички практики, слова и учения. Този път ще се отдадем изцяло на приказките, които разказва Сърцето.

Потопени в Христовата енергия, с висша божествена благословия и ангелска подкрепа, ще се насладим на посланията, които идват от Сърцето. Ще се потопим в магията на звука -кристални и тибетски купи резониращи със сърдечните вибрации, камертони, тибетски звънчета и вълшебна флейта, от които се разнася ангелска музика ще ни запратят директно в свещеното пространство на Сърцето. Истинско пиршество за фините сетива, преживяване с Христовата енергия, и съкровени послания за всеки.

Нека тази Коледа поканим и допуснем Христос в сърцата си!

22 декември 2013, София, зала Есенс, ул. „6-ти Септември“ 37

Очакваме ви с радост и смирение – време е да се обърнем и върнем към себе си – към сърцата си, и да допуснем в тях Христовата светлина! СОФИЯ, 22 декември – раждаме новото слънце в сърцата си! Вземете и приятел!

Михаела Стойкова – Мика e експерт по лечение със звук и практикуваш звукотерапия и релаксация. Помага на стотици хора да намерят своя баланс, хармония, изцеление и творчески плам със силата на звука. Тя ще ни предложи да преживеем заедно едно дълбочинно изчистване, хармонизиране и ще ни поведе из квантовите полета на чистия звук, докосващ сърцето. Лечение и медитация с кристални купи, фина настройка на най-съвършения музикален инструмент – нашето тяло. Тибетски звънчета, камертони и ангелска флейта ще допълнят този чуден концерт. И още много изненади от Мика! Интервюто, което направихме преди време с Мика, можете да видите ТУК.

Мартина Генкова-Иванова е мечтател, вестител на новото време, който пробужда, вдъхновява, свързва хора и идеи, материалния и божествения свят. Холистичен терапевт и консултант в сферата на личностното развитие. Приложен психолог, писател, лектор, медиатор, вдъхновител на промени и мотиватор по призвание.  Помага на хората да бъдат осъзнати и успешни по Пътя на Живота, да открият и разгърнат изцяло потенциала си. Ще преживеете едно истинско свързване с Дома, потопени в Христовата енергия, ще се потопим в златната енергия на сърцето, за да чуем личната си приказка. Най-новите медитации със звук, светлина, слънчев благослов. Послание от Дома, със силата на Христовото слово, сливане с Истината, Мъдростта и Любовта на чистата Христова енергия.

Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Tags: 22 декември, Звук и Светлина, Исус Христос, Коледно вълшебство, Майка Ра, Мартина Иванова, Мика, Михаела Стойкова, Михаела Стойкова Мика, Приказки от Сърцето, Пътят Истината и Живота, свой избор, Христовата енергия, христовата любов, Христовото рождение