Всичко за пениса: Как да проверим чувствителността на пениса му?

16
Добави коментар
DarkPetrow
DarkPetrow

Как да проверим чувствителността на пениса му?

Според последни изследвания повече от 87% от мъжете в различна степен са загубили проценти от чувствителността на пениса си. И ако при някои това се случва заради напредналата възраст, то при други това се случва докато са още млади. А това безспорно е обезпокоително.
Ако се съмнявате, че подобно нещо може да се е случило с вашето гадже (съпруг, годеник, човек, с когото просто правите страхотен секс), предлагаме ви да направите специален тест.
В началото го предупредете, че няма да му казвате каква е следващата стъпка, за да бъде реакцията му максимално естествена и спонтанна. Партньорът ви трябва да се съблече и да разкрачи леко крака. От теб се иска да завържеш очите му с широка панделка, така че останалите му сетива да се изострят. Погали пениса му, така че да стигне до ерекция и започни теста:

1. Вземи перце и леко го прокарай по дължината на пениса. Той почиства ли нещо? Успя ли да познае какво точно му направи и с какъв предмет?
2. Прокарай показалеца си по същата траектория, по която мина с перото. Партньорът ви трябва да сподели какво е почувствал. Успя ли да познае какво направихте сега?
3. Направи същото и с кубче лед.
Трите предмета указват различна степен на натиск и предизвикват различни усещания.
Ако мъжът не усеща допира през цялото време, по цялата дължина на пениса си, може да се говори за загуба на чувствителност.
Каква е причината за загубата на чувствителност ?
Носенето на тесни панталони
Тесните панталони (включително и бельо) може да ограничи притока на кръв към пениса, както и да предизвика триене, което да доведе до загрубяване на кожата.
Възрастта
С възрастта чувствителността на пениса може да намалее.
Килограмите
Излишното или ниското малкото тегло нарушава кръвообращението, може да стане причина за поява на захарен диабет, високо кръвно налягане и т.н., а всичко това може да бъде причина за намаляване на чувствителността на пениса.
Мастурбация на сухо или агресивен полов акт
Сухото триене и напористата сексуална активност намалява чувствителността на кожата с течение на времето.
Как се лекува понижената чувствителност на половия член?
На пазара има специални витамини и минерални добавки за орален прием. Освен тях се предлагат и активизиращи кремове за външно прилагане, които се нанасят върху кожата на члена, подхранват, овлажняват и възвръщат чувствителността.
Източник:  Ladyzone.bg