Смях! Левски дават луди пари за Божинов!

3
Добави коментар
TORNADO1
TORNADO1

Левски се оплакват от безпаричие, но в същото време няма да жалят средства при зимната си селекция. Те ще бъдат извадени за треторазрядния футболист – чалгаджия Валери Божинов.  Нападателят е приоритет на „сините“ през януари. Той е свободен агент, но ще получи сериозна сума като заплата, твърди вестник „Тема Спорт“.

Божинов се очаква да подпише тригодишен договор. За този период ще му бъдат изплатени общо 1.5 млн. лв.  Остава само бившият национал да се разбере с бившия си клуб Спортинг и след Нова година ще е свободен да подпише.

Интересното е, че и в момента има играч на „Герена“, който получава подобни суми. Това е Цветан Генков, пише още вестникът.  Дошлият през лятото от Висла като свободен агент таран все пак взима част от сумата като допълнителни траншове към контракта си.

Най-евтин от нападателите на Левски към момента е Димитър Макриев. Месечната заплата на юношата на клуба е 18 хил. лв.  Той обаче прибира по 1000 лв. за всяко появяване по време на мач. Така сумата набъбва сериозно всеки  месец.  Бъдещето му обаче не е свързано със „сините“. От клуба са го уведомили през зимата да си търси нов отбор. Договорът му иначе е до края на сезона.