Пречистване на дома от зли сили

1
Добави коментар
milk1
milk1

Ако искате да се радвате на мир и спокойствие у дома, то редовно се налага да правите ритуали, които да го отърсят от лошата енергия, която се е насъбрала там.

Пречистването е 100% задължително, ако в него се е случило някакво нещастие. Чрез своята сила и енергия, която се влива домът ви ще бъде защитен от вредни влияния.

Започнете с абсолютното и детайлно почистване на дома си – почистете прозорците, огледалата, пък кухнята е способна да замърси домашната енергия. Правете тези стъпки всяка седмица. Оставете нещата, от които реално се нуждаете, но само тях.

Мръсните, стари вещи се пазят в шкаф или кошница, защото енергията не бива да изтича навън. Когато почиствате огледалата, стъклата, вратите и стените добавете светена вода.

Когато приключите с чистенето запалете свещ и обиколете цялото жилище, без изключения. Всяко малко ъгълче трябва да се поръси най-малко 3 пъти.

Не изпускайте пламъка от поглед и нека мисълта ви се насочи в посоката колко е прекрасен домът ви. Как е обсебен от мир, любов и щастие и лош човек няма да припари там. Така ще парализирате лошите сили.

Хубаво е да пречистите дома с ароматни клечки, които стимулират чакрите. Важно е да пречистите антрето, тъй като там се събират най-много негативи. Поставете там ваза с широко гърло, сипете в нея ситен пресят чист пясък и сложете свещ, която се пали често. Цели се по-голямата част от пясъка да е открита. Той събира отрицателните потоци и ги тушира.

Снимка: ezine.bg Автор: Stefi

Пречистване на дома от зли силиРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)