Свирки и дупета на промоция предлагат жрици за Коледа

1
Добави коментар
mignews
mignews

Плащаш за един път, получаваш два пъти! И такива реклами заливат специализираните сайтове и сайтовете за малки обяви, или направо цъфват в електронната ви поща.

Родните жрици на любовта не са неграмотни и стават все по-активни в нета, като всеки ден предлагат по-нови и по-изкусителни предложения. Те са придружени с надписа ПРОМОЦИЯ! и ловят окото дори на най-захлупените мъже. В София платен с*кс за един час е 70 лева, но специално за празниците той се предлага на същата цена за два пъти, или за два часа. Друг е въпросът дали клиентът ще има сили да насмогне на офертата. Важното е, че предложение има.

Студентка пък предлага услуги със задните си части също за 70 лева. Комбинираният е 90. Това обаче са най-високите цени. Много от момичетата са съгласни и на петдсетачки, само и само да заработят по нещо. Същите услуги в по-малките градчета са паднали до 20 лева на санс, а в Бургас са около 40 в неактивния сезон. За сметка на това елитните девойки в Боровец и Пампорово са по стотачка на час, а за цяла нощ 300 лева или евро в зависимост българин или чужденец обслужват.

Дори ромките, или техните сводници вече имат компютърна грамотност и контролират пазара, обявите и цените. Наскоро на обява за кръшна разкрепостена брюнетка се появила двойничка на Пенка. Същата труженичка предлагала и св*рки на промоция, като за половин час обслужване гушвала 20 лева. Касова бележка, разбира се, не издавала. Най-евтино е на магистралите, но там пък има опасност докато се отдавате на предколедни страсти, сводникът или самата проститутка да ви свият портмонето, пише „Телеграф“.