Готов дизайн за календари 2014

1
Добави коментар
mishlence
mishlence

Много често печатницата отказва поръчки за материали, които нямат подготвен дизайн. По време на Коледната кампания обаче много печатници предлагат готови решения на тела за трисекционни календари, еднолистови или 12 листови календари и Коледни картички с цел максимално удобна и лесна продажба. 

Вижте един полезен ресурс за клиенти, които искат готов дизайн извън стандартните неща, които предлагате. 

Уеб платформата Envato Marketplace предлага готови темплейти за различни графични продукти. Както купувате готов дизайн за уебсайт на ниска цена, така можете да си купите готов дизайн за визитки, флаери, брошури, опаковки и още много разнообразни печатни продукти. 

Всяка година можете да избирате от готови темплейти за календари. Тази година има огромно разнообразие от календари 2014 като видове и формати. 

Купувате готов темплейт за вид и формат календар, който сте харесали. Файловете са лесни за персонализиране с лога и текстове на клиента и са с качество за печат. Поръчвате, персонализирате и отпечатвате.

Готовите темплейти се купуват за суми от 3 до 21 долара. Можете да отпечатвате толкова бройки, колкото пожелае клиентът, стига календарът да НЕ Е за продажба.  Ако клиентът желае този дизайн да бъде за продукт, който след това се продава, цената на лицензите варира от 200 до 500 долара.  

Можете да предложите тези темплейти за фирмените календари на ваши клиенти, които ги подаряват, а не ги продават след това. 

Как този подход би помогнал на продажбите ви?

Можете да предложите готов дизайн за клиент, който не си е харесал нищо от стандартните предложения за годината, които купуват всички рекламни агенции. 
Можете да предложите на клиента си бързо и евтино решение за дизайн на фирмените му календари и картички, ако не предлагате дизайн в печатницата си, а само предпечат и така ще вземете поръчка, която или ще се забави, или ще отиде при друг изпълнител, който предлага и дизайн. 
Имате повод да предложите лично отношение, бърза реакция и да спестите пари на клиент, който би ви отвърнал с лоялност, защото сте му решили проблем, който би му струвал време и пари. 

Тук можете да видите галерията с предложения за календари 2014 година.

Тук можете да видите галерията с предложения за различни печатни продукти. 

 

Материала написа: Деси Тодорова