Audi на автомобилното изложение в Детройт 2014

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

През 2014 година Audi ще представи на автомобилното изложение в Детройт новия си концептуален автомобил, който между другото ще покаже и елементи от дизайна на предстоящото Audi TT. Както при Nanuk, който Audi вече показа на изложението IAA, така и новата студия е кросоувър с голям клиренс и две врати.

Още по темата

Повече за Audi

» Всички новини
» Всички тестове

Подобно на Shooting Brake със задвижване на четирите колела, демонстрационният автомобил е дълъг 4,20 метра и е с типичната, леко променена радиаторна решетка, както и с характерната торнадо линия. Надвесите са къси, линията на покрива също е ниска, линията на прозорците е тясна, а C-колоната е още по-ярко изразена. Стегната задна част завършва динамиката на кросоувъра.

Тесни LED фарове

Предницата се отличава с тесни LED фарове, а радиаторната решетка с триизмерните си напречни лайстни и обозначението Quattro в долния край приковава погледа. Визията се допълва от бронята с изнесените напред въздухозаборници. В задната част също има защитен елемент, изработен от алуминий. Относно задвижването Audi все още мълчи, но на борда със сигурност ще има E-Tron агрегат – към това сочат обозначенията, поне за сега.

Арматурното табло се накланя към пилота

Във футуристичното купе на студията пилотът разполага с присплеснат отдолу спортен волан. Арматурното табло не се простира линейно в посока пътника, а в средата се извива обратно към пилота.