Нумероложката Нели Мицева: През 2014 г. плодните дървета и лозята ще родят изобилно

1
Добави коментар
agroplovdiv
agroplovdiv

in Ларго / by Агро Пловдив / on 10 декември 2013 at 13:48 /
Догодина ще строим нова държава, но върху старото и едва през 2018-а ще създадем друга България

През 2014 година земята в България ще роди изобилно. Особено богата ще е реколтата от плодните дървета и лозята. В това е сигурна известната пловдивска нумероложка Нели Мицева, която е и председател на сдружението на астролозите и нумеролозите Умай. При производителите ще има

стремеж към разширяване и забогатяване,

но специално за 2014 г. трябва да се спазва едно правило: „Давай максимално от себе си и амбициите ти ще бъдат задоволени. Опиташ ли се по лесен и непочтен начин да стигнеш до върха, много скоро ще бъдеш наказан.“ В годината на Седмицата износът на страната, включително и със земеделски продукти, ще се увеличи и това е една от характеристиките на 2014-а.

Нумерологията казва, че

2014 г. ще е на илюзиите.

„Представете си, че имате стара къща на един етаж, а искате да живеете в по-просторен нов дом. Е, догодина няма да построите мечтаната къща, но пък и няма да стоите със скръстени ръце. През 2014 г. ще се строи върху старото – вдигате втори етаж върху съборетината. Истинската промяна, когато ще разрушите старото и ще иззидате, това, което искате, ще се случи през 2018 година. Като подготовката за това ще започне още през 2016-а“, описа по най-разбираем начин заложените кодове в годините Нели Мицева.

14-цата, която е в идващата година, е цифра на кармичния дълг, заедно с 19-цата. Характеристиката ѝ е, че през годината ще загубим способностите, които преди сме имали и не сме ги оценявали достатъчно, и ще трябва отново да ги усвоим, като започнем със сричането. Именно по тази причина, правителството ще обърне голямо внимание на образованието, например. Предстои да свърши онова, което е било пропиляно в предишните години и което е довело до изтичане на умове и на младежи, на лекари и на експерти от всички сфери на знанието. Ако имитираме старание да върнем загубеното, няма да си научим урока и това ще ни причини по-тежки загуби, отколкото можем да си представим.

Като цяло обаче 14-цата е под знака на Юпитер и е

число на ученето и разширяването.

В година Седмица (2+0+1+4) пожарите ще се случват лесно, старите постройки ще падат и при най-малки земетресения, а земетръси ще има, но няма да са унищожителни, посочи Нели Мицева.

Съдебни дела за имоти, които са се влачили с години, ще приключат. България ще заздрави физическите си граници, но в същото време границите между хората ще се срутят и ще има много смесени бракове.

Седмицата означава още коопериране и съвместна работа.

Протестите ще продължат и за правителството най-опасните дати за падане са между първото и второто тримесечие, тоест март-април, както и между второто и третото (септември-октомври).

Според Китайския хороскоп 2014 г. е на Дървения кон. В китайската година ще влезем на 30 януари.

Характерното за Дървения кон е, че каквото направи, ще иска да го покаже на света.

Той се състезава и прескача бариери.

В годината на Коня всеки се чувства значим, а това означава, че хората ще излязат от анонимността на постъпките си и няма да имат задръжки за това.

Конят, особено, когато е дървен, увеличава приходите, но също така увеличава и склонността към благотворителност.

2014-а ще е година на екскурзиите, на пътуванията, на движението, пророкува още Нели Мицева.