Диетолог – Пловдив

1
Добави коментар
fairmen
fairmen

Д-р Дарина Ангелова специалност Диетолог.

Работи в Частен кабинет

Адрес ул.“Земляшка“№4 Град Пловдив Област Пловдив

Телефон: 032/241-895  0889/84 30 05 Имейл: == Уеб сайт: ==

Образование и професионален път

Д-р Дарина Ангелова е завършила медицина през 1979 година във ВМИ Пловдив с отличен успех.Работила е като участъков терапевт в Пловдив и Хисар,а като млад лекар – в с.Овчеполци,Пазарджишка област.Основното направление,в което работи през последните 11 години,е клиничната диетология.Обучавала се е при колеги от Университетска болница „Лома Линда“,Калифорния,САЩ.Работила е 8 години като диетолог в клиника „Медикус Алфа“ в Пловдив,след което е била завеждащ на център „Здраве“ Пловдив,в момента практикува в частен кабинет.

Медицински услуги

Клинична ДИЕТОЛОГИЯ-изготвяне на индивидуални лечебни програми при всички значими съвременни заболявания-диабет,алергии,хипертония, ракови заболявания, сърдечно съдови,стомашно-чревни,бъбречни и други за постигане на цялостен оздравителен ефект с естествени средства(здравословно хранене,двигателен режим,водни процедури,справяне със зависимости,стрес и други).

Научни интереси

Всичко свързано с естествените средства за лечение,причините за заболяванията и благоприятните въздействия върху заболелия организъм.

Има статии и публикации във вестник „Марица“, „Труд“ и „Пловдив“ ,както и ТВ участия-„Канал 3“, „ТВ7“ и „Нова българска телевизия“. Владее руски,английски и френски език

Адрес: Ул.“Земляшка“ 4

Вижте по-голяма карта