Пердета БГ – Магазин за готови пердета Пловдив – Онлайн продажба и доставка на ушити пердета до дома и хотела

5
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Обърнете внимание, че цената за готово перде е само 39 лв. с ДДС – СПЕЦИАЛНА ЦЕНА от вносител!
Поръчайте перде онлайн от магазин www.perdeta-bg.com и ние ще Ви го доставим, чрез куриер. Разгледайте внимателно пердетата в нашия продуктов каталог и изберете най-удачния модел и цвят от тези пердета. Кликвайки върху снимката на продукта, Вие ще отидете в неговата детайлната страница. Там ще можете да видите описание на продукта, цената и серийния номер. Ако сте направили своя избор и желаете да закупите продукта от нас, опишете своите данни и желания, включително адреса, на който да го доставим. Цените на пердетата са крайни и освен наличната цена на пердето и стойността на самата доставка на куриера, няма нищо повече да заплатите!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

При наличност в склада – от 2 до 5 работни дни
При необходимост от внос – до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Пердетата се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща пердето в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи, чрез телефонно обаждане!