Херц Арматура – Арматура за отопление, вентили, котли на биомаса – Herz

5
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Херц Арматура ЕООД – България предлага цялата продуктова гама Herz Armaturen, включително отоплителна, водопроводна и климатична арматура – вентили, регулираща и щрангова арматура, захранваща техника, филтри, тръбна арматура, принадлежности, резервни части, както и енергийните системи – котелна техника, управления, термопомпи, соларни системи, водосъдържатели и др.

HERZ Armaturen Ges.m.b.H. се основава във Виена и разполага с около 1500 служители в страната и в чужбина. Herz е една от най-големите световни фирми производители на термостатни радиаторни вентили, отоплителни и водопроводни фитинги. Десетилетия опит и специализация в областта на системите за отопление и контрол осигуряват основа за разработване на иновационни продукти с успешни решения в технологиите и дизайна.

HERZ Armaturen

Вече повече от 110 години, компанията, която действа международно от седалището във Виена – Австрия, предлага стабилност, сигурност и последователност, чрез ясно определена фирмена концепция, добре представен и качествен мениджмънт, компетентни и мотивирани служители и истински личен контакт на всички нива. Основана през 1896 година, Herz има продължително присъствие на пазара, което непрекъснато се разраства.

Всяка година милиони вентили, носещи марката HERZ, се произвеждат и инсталират в безброй сгради по света. Монтирани веднъж, HERZ – вентилите работят безотказно дълги години, без да се налага някаква поддръжка или обслужващи дейности. В апартаменти и офиси, училища и детски градини, замъци и палати, където и да са инсталирани, те осигуряват приятна температура и отоплителен комфорт.

Качеството, дизайнът, благоприятното ценово съотношение, ефективните технически решения, както и подкрепата, които се предлагат на клиенти и партньори, оказват решаваща роля за избора на вентилите.

Херц Арматура предлага предлага и котли на биомаса, осигуряващи комфорта от отопление с дърва, но по много по-ефикасен и икономичен начин. Котлите стартират автоматично, работят без човешка намеса, а когато не е необходимо топлоподаване – се гасят автоматично. Почистването се свежда до изхвърляне веднъж на две седмици на малки количества пепел, тъй като отделянето е в порядъка на 0,5 % от обема на горивото. В повечето случаи термостат контролира оптимална температура, а в някои от моделите дори е включена функцията самопочистване. Котелната техника с марка Herz се предлага за изгаряне на дърва, пелети, дървесен чипс като мощностите са 10, 20, 30, 45, 60 … до 500 kW.