Открийте перфектния подарък за Коледа!

13
Добави коментар
O-Connect
O-Connect

Празниците чукат на вратата! Колебаете ли се с какво да зарадвате близките си хора? Ние сме тук, за да Ви дадем идеи за подаръци.

Прегледайте нашия Коледен съветник тук:

Apple iPhone 5C (16GB)

Той е цветен и забавен! 5C е новата версия на популярния миналогодишен флагман на компанията iPhone 5, но с изцяло нов дизайн.

iPhone 5C е с 4-инчов Retina дисплей, супер бърз A6 чип, iOS 7, 8MP iSight камера и 1.2MP FaceTime предна камера.

Корпусът му е изработен от висококачествено поликарбонатово покритие със стоманена конструкция, което осигурява здрав захват. Можете да допълните подаръка си с оригинален кейс, също толкова зашеметяващ, колкото и самия смартфон. Изберете между 6 различни цвята.

Apple iPhone 5C е подходящ подарък за забавните натури, младежите по възраст, а защо не и по дух!

Можете да го купите ТУК.

HTC One mini

HTC One mini съчетава големите възможности на HTC One с компактен размер! Какво повече бихте искали? Той разполага с 4.3-инчов HD дисплей, алуминиев корпус и изобилие от мощност! Подобно на HTC One, той има HTC BlinkFeed, BoomSound високоговорители, UltraPixel камера и HTC Zoe.

Човекът, когото ще зарадвате с HTC One mini, ще обикне неговото компактно unibody тяло, страхотният звук и невероятната камера! Би бил подходящ за хора, които обичат да слушат музика и да правят любителски снимки, да играят игри и да гледат клипове.

Можете да го купите ТУК.

LG Nexus 5

Той е най-тънкият и бърз Nexus, правен някога. Подходящ е за почитатели на Android –базирани телефони. Той е с последната версия на платформата – Android 4.4 KitKat, която носи със себе си редица подобрения и нови функции.

Освен това, има великолепен 5-инчов full HD дисплей с покритие Gorilla Glass 3, мощен 2.3GHz Snapdragon 800 процесор, издръжлива батерия, а сърфирането в Интернет е просто удоволствие.

Можете да го купите ТУК!

Apple iPad Air Wi-Fi + Cellular (16GB)

Подходящ за модерни хора, който са непрекъснато в движение и имат нужда от спътник по време на пътуване. Новият iPad Air е тъник, лек и изключително мощен, а 9.7-инчовия Retina дисплей осигурява забележителна производителност.

Air е идеален за гледане на филм, сърфиране в мрежата, презентиране и т.н. и т.н. Няма да сбъркате, ако решите да го подарите на близък човек!

Можете да го купите ТУК!