Нана дава старт на Фондация за подкрепа на жени с рак на гърдата

9
Добави коментар
mayamishkova
mayamishkova

Телевизионната водеща Нана дава старт на Фондация за подкрепа на жени с рак на гърдата – „Нана Гладуиш – Една от 8“ с първата инициатива „Розов петък“

 

На 13-ти декември, петък, от 17 до 19 часа на бул. „Витоша“ № 63 (ет. 3, ап. 8) телевизионната водеща Нана ще открие официално Фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“ за подкрепа на жени с рак на гърдата. Дейностите на организацията ще включват безплатни консултации с психолог, професионален гримьор и юрист, както и часове по Артерапия.

 

 

Стартът на фондацията ще бъде поставен с организирането на първия „Розов петък“, в рамките на който в клуба на Фондацията ще се съберат онкоболни жени и техни близки и приятели. Целта на срещата е в приятелски разговор на по чаша вино и лека закуска всички да споделят тревогите и надеждите си и заедно да работят върху нещата, които искат да променят у себе си и в системата на здравеопазване.

 

Четете още: Да поговорим с мамолога

 

В рамките на събитието десет жени с рак на гърдата от Самоков, Ихтиман, Благоевград, Момчилград, Копривщица, Рудозем и Елин Пелин ще раздадат на присъстващите лично изработени от тях малки подаръчета.