Взривиха адвокатска кантора в София

14
Добави коментар
TORNADO1
TORNADO1

Снощи, около 21 часа на ул.“Цар Асен 5″, ет. 1 в София е избухнала бомба!

Изпочупени са прозорците и входната врата намираща се на повече от десет метра под ъгъл от стълбищната площадка на която е поставена бомбата.

Адресът е на не повече от 20 м. от съдебната палата и там се намират предимно адвокатски кантори, нотариус и частен съдебен изпълнител. Бомбата е поставена пред вратата на една от канторите на първия етаж. Няма пострадали хора.
Интересно е обаче, защо тази информация е покрита и я няма в нито една медия?

Цензура?

Отново?

Защо?

Кой?

Сега се сетихме, че новините за бомби гърмящи в центъра на София, някак си се отразяват негативно на имиджа на правителството и на МВР.

Всъщност, какъв имидж……. ?

Адвокат Николай Хаджигенов

От пресцентъра на МВР обясниха пред BPost.bg, че в полицията е получен сигнал за взрива в 21,20 ч. снощи. На място са били изпратени полицаи от СДВР.

Установено е, че взривното устройство е поставено пред вратата на един от офисите.  Няма пострадали граждани. Според МВР материалните щети са незначителни. Води се разследване по случая.

Пред BPost.bg адвокат Николай Хаджигенов обясни, че в сградата офиси имат един съдебен изпълнител, нотариус, а всички останали помещения се ползват от адвокати. 

Взривното устройство е поставено пред офиса на адвокат Стоян Чечов.

Хаджигенов възнегодува от твърденията на МВР, че няма сериозни материални щети. „Вижте снимките в блога ми и си направете сами изводите. Очевидно е, че за полицията трябва да има 2-3 убити и още толкова ранени, да са кажат, че има щети“, каза той.

Проверка на мястото на инцидента на BNews.bg  установи, че дупката от взрива е пред офиса на преводаческата фирма „Ола“.  Взривът е разрушил металната врата на офиса. Има поражения и по стените. На същия етаж има две адвокатски кантори.

Стоян Чечов доби публична известност като защитник на починалата Теодора Захариева. Бърза справка в интернет показа, юристът е обвиняван в измами от свои клиенти.

„Запомнете добре това име. Очевидно клиентите му са намалели и той е открил нов начин да „заработва“. Ще ви определи хонорар и ще ви каже, че първо  може да платите на половина, а непосредствено преди делото останалите пари. Вие разбира се, давате парите, той ги взима и изведнъж се сеща,  че кочанът с бланките за договор и пълномощно са му в „другия офис“. Естествено след това на всяко ваше обаждане за документ той се възмущава, че как така може да му нямате доверие“, пише потребител в интернет форум.