Коледен подарък според зодията – част 2

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Всяка зодия има характерни черти, които определят предпочитанията й в различни сфери. Затова е добре да вземете предвид астрологичните особености на вашите близки, когато избирате подаръци за празниците. Вижте какъв коледен подарък да подарите според зодията

Везни
Везните са една от най-романтичните зодии в зодиака, затова какъвто и коледен подарък да сте решили да им купувате, мислете винаги от тази позиция. Филм, музика, книга – трябва да носят послание и да са посветени на любовта или на нещо, което сте забелязали, че много харесват. Изненадайте ги с билети за концерт на любим изпълнител или с разходка до някоя романтична дестинация. Не забравяйте букета за дамите – той е почти толкова важен, колкото и самият подарък.

Скорпион
Подобно на Девите, зодия Скорпион обича интересни подаръци, които развиват мисленето и уменията. Ако мислите коледният подарък да е книга, най-добре изберете някоя с динамичен сюжет и неочакван край – мистериите са идеални за целта. В списъка с подходящи подаръци попадат още стоки за дома, техника, дрехи. В плюс е, ако им подарите нещо изработено ръчно – плетен шал, фигурка от филц, рисувана керамика.

Стрелец
Пътешественици и приключенци, Стрелците обожават екскурзиите и всичко свързано с туризма. Подарете им аксесоари за поход в планината, компактна раница или хубав сак, който да им служи при посещението на следващата дестинация. Стрелците обичат да се забавляват, така че може да се спрете и на някакъв по-шеговит подарък. Представителите на тази зодия се увличат също по езотерика, астрология, духовни течения – може да им подарите книга с такава тематика.

Козирог
Козирозите за малко капризни, когато става въпрос за подаръци. Причината е, че имат определени очаквания за това, което ще получат. Може да им подарите нещо свързано с професионалното им израстване и конкретно с работата им – планери, скъпа химикалка, тематична книга. Ако пък държите подаръкът да е по-личен, тогава избирайте между ръчен часовник, бижу, дрехи от естествени материи, парфюм.

Водолей
Водолеите са смятани за ексцентрични, различни, нестандартни, затова при избора на коледен подарък за тази зодия трябва да подходите с повече въображение. Обичат иновациите, затова техниката последен модел им е слабост. Харесват увлекателни книги с теории за бъдещето и анализи на значими събития в световен мащаб. Често сменят хобито и настроението си, затова трудно се избира подарък за Водолеите. Заложете на оригинална опаковка и няма да сбъркате.

Риби
Мечтатели по душа, Рибите търсят различни начини да се откъснат поне за малко от реалността. Зарадвайте ги за Коледа с подарък като интересна книга или с диск на любим изпълнител. Подарете им нещо, което да докосне емоционалния им характер – колаж от снимки, ароматни масла за спа процедури у дома, бижу с определена символика.

Вижте също: Коледни подаръци според зодията – част 1

13.12.2013/ Христина Спасова