5 вида женско бельо, което мъжете обожават

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Бельото може да каже много за жената, която го носи. Освен това, то е нещо от което мъжете са обсебени. Достатъчно е от дънките на някоя мацка да се подава само талията на прашките ѝ, за да полудеем. Като цяло женското бельо е секси. Показва ни коя всъщност е жената, в тези прашки, макар че на някои мъже може просто да им се прави секс. Смятаме обаче, че бельото е прозорец към душата на жената. По принцип то е такава част от облеклото ни, която им позволява да изразят кои са и как се чувстват всеки даден ден. Чувстват ли се секси? Изморени? Сигурни? Склонни ли са да поемат рискове? Сякаш, независимо какво се случва, всичко е ОК, защото никой няма реална представа за това как се чувстват.

Така че дами, давайте смело, Експериментирайте, отдайте се на фантазиите си, обуйте чифт гащички, който подхожда на настроението ви, но знайте, че, докато носите бельо, навсякъде ще има мъже, които ще се чудят какво точно е то. От друга страна, това май всъщност ви харесва. В такъв случай, това са най-любимите ни типове.

1. Прашки

Класически магнит за мъжкото внимание. Още от ранните години в гимназията, когато си мечтаехме съученичката на предния чин да е с онзи страхотен чифт червени прашки, който прозира, прашките са гарантиран инструмент за премахване на всичко останало, с което вниманието ни е ангажирано в момента. Защо ли? Прашките притежават перфектната форма, за да ни примамят в женските капани и мрежи. Те оставят малко, но дстатъчно, на въображението и в същото време предоставят много на окото.

2. Боксерки

Thinkstock/Guliver

Приликата им с мъжкото бельо им носи това име. Женските боксерки обаче са далеч по-съблазнителни. Игриви, секси и комфортни, съдейки по това, което сме чували. Жените обожават да ги носят, а мъжете обожават да ги гледат. Мацките, които носят боксерки, все едно ни казват, че са достатъчно добри, за да си играят с момчетата, но въпреки това могат да бъдат секси. Това, че прикриват много, не означава, че не могат да ни изненадат приятно в спалнята.

3. G-стринг

Thinkstock/Guliver

Ако прашките са способни да ни хипнотизират за секунда, то G-стринговете могат, така да ни омаят, че да получим сърдечен удар. При вида на това оскъдно парче плат, което покрива Обетованата земя, ококорваме и трите си очи. Прашките подразват въображението ни, докато G-стринговете направо ни сервират основнот ястие, за което трябва да положим минимални усилия.

4. Без бельо

Не е нужно да ни подразва, това е само за мацки, които знаят какво правят и не си губят времето. Или все още не са пускали пералня и нямат чисти гащички. Няма проблеми, ние ви приемаме такива, каквито сте. Докато забележите, че ние сме забелязали, гледката вече се е бродирала в съзнанието ни с огнени щрихи. Това, което ни привлича в идеята за мацка без бельо е, че подобна практика загатва, че мацката, която е излязла така е доста, доста палава. Смятаме, че ако дадена жена не носи нищо под дънките си, то това е обещание за страхотно прекарване по-късно вечерта. Истинността на това твърдение варира, според ситуацията, но независимо от това, сме благодарни за факта, че подобно явление е реалност.

5. Бабешки гащи

М-м-мммм! Има само една дума, с която можем да опишем бабешките гащи – С-Е-К-С-И! Обожаваме ги! Сериозно 😉 Този дебел, дебел слой плат, който покрива цялото дупе и дори горната част на бедрото направо ни кара да изтръпваме от възбуда, докато пишем за него. Невъобразимо е, че подобен шедьовър на еротичното изкуство е дело на човек. Бабешките гащи реват с всичка сила „Ела, вълчо, изяж ме! Аз съм пищно блюдо от неподправена сексуална наслада и възнамерявам да те направя роб на това памучно секс оръжие!“ 😀