Анелия и Мика Стоичкова на звездно парти

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

На откриването на „Piece of Paradise” се появиха много други известни личности, сред които Мика Стоичкова в компанията на актьора Иво Аръков, колегата му Кирил Ефремов, музикантите от легендарната рокгрупа „Сигнал”, бизнесдамата Ивана Скендерова и силната й половинка Мартин, емблематичният Любо Ганев, моделката и певица Гери Дончева, топ-коафьорката Вили Боршукова, тризначките Вяра, Надежда и Любов, актрисата Деси Зидарова.

Вижте снимки >>

Новият луксозен ресторант е с изключително стилен интериор, дело на дизайнера Светослав Тодоров (Studio Mode), който е печелил голямата награда на Restaurant & Bar Design Awards във Великобритания. Светослав е интерпретирал по оригинален начин последните тенденции в органичния дизайн и е създал красиво пространство от бял метал и дърво, в което гостите на заведението се чувстват отлично по всяко време на деня. Специална отоплена и обособена част пък предлага 100 места за пушачи.

Специалитетите в новото заведение, сред които гъши дроб с бял шоколад и шампанско и телешко с трюфел, са дело на главния готвач Миладин Новакович. Известният сърбин е учил една година в художествена академия, преди да се посвети на готвенето и това се отразява на ефектния вид на ястията му. Сред клиентите му във Великобритания, къдетое завършил и практикувал доскоро, са били Мадона, Наоми Кембъл, Пенелопе Круз, дори самата кралицата-майка, за които той разказва интересни истории. Екипи от специалисти по храненето, диетолози и лекари изготвяли менюто с помощта на готвача няколко седмици преди посещението на звездата. „Мадона беше доста капризна, а когато влезеше Наоми, всички в заведението утихваха и се снишаваха от страх в какво ли настроение ще е днес“ – смее се той.

Водещи на мини-концерта по време на откриването бяха Румънеца и Енчев.