Мъжът и синът на Жана Бергендорф ще живеят у нас

2
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

„Готова съм на всичко, не искам да се стига до съд, за да отглеждам сина ни. Все пак с мъжа ми сме в доста добри отношения, говорим много, обсъждаме и в крайна сметка постигнахме консенсус”, щастливо съобщава новината певицата.

За тази лична победа до известна степен е благодарна на X Factor, който й дава възможността да докаже, че може да постигне много повече. „Като че ли Стефан повярва в мен. Нищо не е загубено и семейството ми може да бъде по-сплотено от всякога. Няма загубена кауза. За мен детето е най-важно и съм готова на всякакъв компромис, за да бъда с него”, признава майката.

Драмата на Жана Бергендорф >>

За Стефан Жана е откровена, че е добър човек, но за съжаление до скоро не вярвал в успеха й на музикалната сцена и това ги разделило за година.

„Аз вярвам, че животът е един и човек трябва да развие себе си до максимум и да постигне повече цели, да живее с мечтите си. Когато виждаш, че няма разбиране от другата страна, малко или много това те свлича надолу”, разсъждава изпълнителката.

„Датчаните принципно са с други разбирания. Те вярват, че жената трябва да си е вкъщи, когато стане майка и да се отдаде на семейството. За мен една жена може да направи абсолютно всичко от тези неща, стига да иска”, отбелязва г-жа Бергендорф.

Вижте снимки на Жана >>