Синът на Орландо и Миранда е одрал кожата на майка си

2
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

През януари Флин, синът на Орландо Блум и Миранда Кер, ще навърши 3 годинки. Характерната му физиономия се оформя все по-категорично. И докато повечето хора си мислят, че малкият е взел „елфическите“ черти на татко си, то скорошни снимки показват друго – момченцето е одрало красивата кожа на мама.

Това със сигурност не е лош късмет. Понастоящем именно Миранда се слави като една най-прелестните жени по цял свят. Харесвана е както от мъжете, така и от жените, които следят какво се случва с популярните супермодели.

Сексапилната дама не се стеснява да показва на почитателите си и как е изглеждала като дете. Тази седмица тя сподели в профила си в Instagram фотография, на която е съвсем мъничка и облечена в бяла дантелена рокля. 

Ако сравним старата снимка на Миранда с една от по-новите снимки на Флин (направили сме го в началото на статията), веднага ще установим удивителната прилика между майка и син. Формата на големите очи, дупчицата на брадичката, извивките на устните – всичко им е еднакво.

Пожелаваме на малкия да стане хубавец като мама. Очевидно точно натам е тръгнал. А междувременно ви предлагаме да разгледаме още няколко кадри от архивите на Миранда Кер, които показват трансформацията ѝ от красиво пате към красив лебед след това.

  Що се отнася до взаимоотношенията между Орландо и Миранда, то те си остават разделени като двойка. Като приятели обаче винаги ще се обичат, твърдят самите те. В името на детето запазват разбирателството помежду си и Миранда няма да се прибира в родната си Австралия за празниците, тъй като не иска Флин да бъде далеч от баща си по Коледа.

Ако ви е интересно да четете какво се случва в живота на звездите и техните семейства, можете да се присъедините към Jenite.bg във фейсбук!