Най-добрите коледни реклами за 2013

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

И вие ли бързате да превключите на друг канал, за да си спестите рекламите. Е, сега няма да ви се наложи, защото тези коледни реклами си заслужават всяка отделена секунда в гледане.

Коледни реклами

Джон Люис (John Lewis) е популярна верига магазини във Великобритания, първият от които бил отворен на лондонската ул. Оксфорд през далечната 1864 г. Днес магазините Джон Люис са над 40 и предлагат доставки до около 30 държави. А коледните реклами на фирмата са едни от най-добрите, първата от които е пусната през 2007 г. За тазгодишната са похарчени цели 7 милиона паунда, а късометражното филмче е на второ място по прегледи сред коледните реклами за 2013 г. в You Tube. 

Коледните реклами на Джон Люис (2007-2013) >>>

–––––––––––––––––––––––––

Debenhams – още един английски магазин с идейна коледна реклама, чието послание: „С нашите дрехи ще се превърнете в топмодел“.

–––––––––––––––––––––––––

Marks & Spencer

Вярвате ли в чудеса? Тазгодишната коледна реклама на Marks & Spencer ще ви накара да помечтаете, защото мечтите ви може и да се сбъднат.

–––––––––––––––––––––––––

Coca Cola

Коледните реклами на популярната напитка са незабравими, оригинални и с уникален празничен дух. Тази година посланието на Coca Cola е „направи подарък на непознат, споделяй, зарадвай близките си, а ние ще се погрижим за теб.“

–––––––––––––––––––––––––

Boots

Още един магазин с оригинална коледна реклама, която си заслужава да видите.

–––––––––––––––––––––––––

Argos – за да не се изгуби Дядо Коледа по пътя…

16.12.2013/Eли Йорданова