Тайнствени ”бакшиши за Исус” заляха САЩ (снимки)

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Такива случаи има в различни части на Съединените щати – от Чикаго, до Финикс, Сан Франциско, Ню Йорк, дори и в съседно Мексико, съобщава Асошиейтед прес. 

Общото между случаите е, че върху сметките е поставен печат „@tipsforjesus“ (бакшиш за Исус – англ.) Другото общо е, че никой не знае дали мистериозният благодетел е само един и защо го прави.

Вижте снимки на щастливите сервитьори със сметките >>

В социалната мрежа за споделяне на снимки Instagram има профил с името @tipsforjesus, където са публикувани снимки на щастливи сервитьори със сметките, на които е изписан и размерът на бакшиша. 

Последните известни случаи са от три ресторанта в Ню Йорк в началото на декември. Сервитьор в ресторанта на хотел NoMad получил 7 хиляди долара бакшиш, а колегата му от ресторант Smith – 3.5 хиляди долара. 

25-годишният индийски студент по моден маркетинг Аруж Даван, който си помагал с работа в Bo’s Kitchen, получил 1000 долара.

Първият известен случай е от началото на септември – тогава в Instagram @tipsforjesus се поява снимка на човек, който показва сметка с 3000 долара бакшиш.