Почивка в Родопи планина! 3 Нощувки за 2, 4 или 5 човека в Студио с джакузи, стая или апартамент, Топъл басейн в К.К. Цигов…

13
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
Почивка за цяла компания на едно прекрасно място? Това е семеен хотел, уютно сгушен в полите на планината на Орфей – Родопи 

Цената е за цяло помещение. Гостите могат да ползват напълно оборудвана модерна кухня, хол с LCD телевизор, кафе автомат, трепезария с 24 места, зала за купони и увеселения, паркинг, интернет, барбекю, детски комплекс, отопляем басейн, детски басейн, шезлонги, чадъри. 

Стаи:

Хотелът се отоплява с локално парно и разполага с 4 двойни стаи, 2 апартамента и 2 студиа, като единият от тях е с джакузи. Всички стаи разполагат със сателитна телевизия и самостоятелен санитарен възел. Двойните стаи имат възможност за добавяне на допълнително легло.

Градина :                                                    

За тези, които желаят да се насладят на ароматно печено месо, собствениците предлагат външна фурна с камина, а за изтънчените кулинари се предоставя барбекю на открито, около което винаги е весело и много вкусно. То е в близост доотопляем басейн, където в топлите вечери можете да охладите страстите или пък защо не – да ги разпалите 

Клиентите могат да ползват хол с камина, която ви позволява да се насладите на топлината и уюта на огнище, трапезария и напълно оборудвана кухня с хладилник, готварска печка (с фурна), газов котлон, микровълнова печка, кафе машина, пълен комплект на кухня и посуда, за да се подготви неустоимо вкусни гозби.

Организира риболов, религиозен туризъм, можете да посетите замъка „Цепина“, пещерите „Snow White“, „Ягодинска“ и „Дяволското гърло“, обиколка на историческия град Батак, Ракитово, Велинград и на региона. Има възможност за организването на различни чествания на рождени дни, именни дни, партита и др. Налични украса и кетъринг по заявка.

Условия

Валидност на ваучера: 17.12.2013 г. –30.03.2014год.

Изберете желаната оферта за почивка в Родопи планина, Цигов Чарк:

Оферта 1: 3 нощувки за двама в двойна стая + разтегателен фотьойл за 75лв. вместо за 150 лв.

Заплаща се капаро 7лв. в сайта www.Kolektivni.bg

Доплащане на място в хотела при пристигане 68лв.

Обща цена на офертата 75лв.

Оферта 2: 3 нощувки в студио с джакузи/подходящо за двойка или за семейство с едно или две деца/само за  вместо за 105лв. вместо 210лв.

Заплаща се капаро 10лв. всайта www.Kolektivni.bg

Доплащане на място в хотела при пристигане 95 лв.

Обща цена на офертата 105 лв.

Оферта 3: 3 нощувки в студио 4 човека-/подходящо за двойка или за семейство с едно или две деца/само за 90 лв. вместо 180 лв. 

Заплаща се капаро 9лв. в сайта www.Kolektivni.bg

Доплащане на място в хотела при пристигане 81 лв.

Обща цена на офертата 100 лв.

Оферта 4: 3 нощувки в  апартамент с джакузи 4 човека-/подходящ за двойка или за семейство с едно или две деца/ само за 120 лв. вместо 240 лв.

Заплаща се капаро 12лв. всайта www.Kolektivni.bg

Доплащане на място в хотела при пристигане 108лв.

Обща цена на офертата 120 лв.

Оферта 5: 3 нощувки в апартамент 5 човека-/подходящ за две двойки или за семейство с едно или две деца/ само за 120 лв. вместо 240лв.

Заплаща се капаро 12лв. всайта www.Kolektivni.bg

Доплащане на място в хотела при пристигане 108 лв.

Обща цена на офертата 120 лв.

Цената е за помещение. Гостите могат да ползват напълно оборудвана модерна кухня, хол с LCD телевизор, кафе автомат, трепезария с 24 места, зала за купони и увеселения, паркинг, интернет, барбекю, детски комплекс, отопляем басейн, детски басейн, шезлонги, чадъри.

Ваучерите не важат за петък, събота и празниците

Цената с отстъпка по тази оферта за почивка за двама важи само със закупен ваучер за намаление от www.Kolektivni.bg!

Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.

Необходима е предварителна резервация на телефон: 0887 96 99 47 или на имейл: [email protected] – направете запитване за свободните места за желания от вас резервационен период; посочете трите си имена, телефон за обратна връзка;

Закупете ваучер и го изпратете на посочения имейл.

Отказ от резервация по тази оферта за почивка с ваучер за намаление може да се направи според резервационните условия на хотела. При неспазване на това условие ваучерът се счита за използван.  

Виж всички условия на www.Kolektivni.bg

След изтичане на офертата имате възможност до три дни да заплатите вашите заявени ваучери.