Хоопонопоно Чудеса

1
Добави коментар
Colibri13
Colibri13

Поздравления! Вие ни открихте! Добре дошли на първия български сайт за Хоопонопоно  практика!

Алоха е най-известната хавайска дума. На хавайски може да означава “здравей” или “довиждане”.Също така алоха има значение на любов и обич. Буквалното значение на алоха е “дъх на живот”. Алоха е начин на живот,  начин за отнасяне с любов и уважение един към друг.

Хоопонопоно е също хавайска дума и означава „да постъпиш правилно” или „да поправиш грешката” .

Методът „Самопознание на „Аз” чрез Хоопонопоно” е осъвременен вариант на древна хавайска техника за решаване на проблеми и постигане на здраве, душевен мир и благополучие. Това знание  е стигнало вече до хора от всички краища на планетата благодарение на кахуна Морна Наламаку Симеона – потомствена шаманка. Тя го е осъвременила, преподавала и изнасяла беседи в болници, колежи, дори в ООН. За огромния и  принос за духовното развитие на човечеството е обявена приживе за живо национално съкровище от щата Хавай през 1983 година.

Днес този метод се преподава от IZI LLC фондация, основана от самата кахуна Морна.

Никой метод обаче не е ефективен, ако не се практикува. Целта на нашия сайт е посветена на практикуването на метода Хоопонопоно.  Той винаги ще ви поддържа в освобождението от деструктивните програми и насочва към постоянно изчистване.

Всичко на сайта е разработено така, че читателите да попаднат в пространство, което постоянно се изчиства. Достатъчно е само да отворите сайта и оставите включен  екрана на монитора. Дори без да го четете сайтът ще чисти през екрана пространството,в което се намира. Тук можете да откриете много полезни материали за Хоопонопоно, получени чрез  постоянна практика.

Най-новите статии в сайта и новостите от света на Хоопонопоно ще можете да получавате веднъж в седмицата, ако се абонирате за „Ежеседмичен бюлетин”. В него ще намерите полезна информация и идеи как да прилагате Хоопонопоно с цел изчистване на деструктивните програми. Ако имате въпроси, то сайтът  „Хоопонопоно Чудеса” на всяка цена ще оповести вашият въпрос в бюлетина. Достатъчно е да пишете до Служба по поддръжка на сайта.

На страницата Източници, вие ще узнаете за онези забележителни хора, които са в корените на Хоопонопоно: Морна Наламаку Симеона, Доктор Ихалеакала Хю Лен, Жан Пиер Делука, Камайли Рафаилович и други Хоопонопоно Учители.

От Бюлетина „Бележки на Унихипили” ще научите как да постигнете приятелски отношения с  вашето Унихипили (Вътрешно дете), да бъдете по-близо до него и ще ви даде практически насоки как заедно да поправяте и пускате спомените за болка, страхове, проблеми със здравето и финансите, отношения с хората. Ще узнаете и как да дружите не само с вашето Унихипили, но и с Унихипили на Парите, Бизнеса, вашата Работа, Вашият дом и т.н. 

Виртуалният клуб  – това е клуб на всички Хоопонопоно Практици от България. Неговата цел е обединяването на всички хора, които неотдавна са открили Хоопонопоно, а също така и хора с многогодишен опит от практикуването на тази вълшебна, древна хавайска техника за решаване на всякакви проблеми.

Сбирките на клуба  и се състоят всеки последен вторник на месеца.  Те се провеждат на живо, в ефир. В продължение на един час участниците в срещата се чистят по тема предварително предложена от членовете на клуба.

Имате възможност да си направите Консултация, по време на която ще получите напътствия от Създателя, от вашето Унихипили, вашите духовни наставници, които ще ви помогнат в решаването на сложни жизнени проблеми. Съобщенията винаги са пълни с любов и топлота.

Практика! Практика! Практика! – това е девизът на сайта.

Желаем ви Мир и Чудеса, надхвърлящи Пределите на Разума!