Идеи за коледни подаръци за жени

1
Добави коментар

Купихте ли коледни подаръци за любимите жени? Ако сте закъсали с идеи, имаме няколко предложения:

Дойде време да изберем коледни подаръци за жените, които обичаме, уважаваме и/или харесваме. Ако вече знаете с каква сума разполагате и имате желание да зарадвате някоя прекрасна дама, а нямате идеи, ние сме насреща. Разбира се, че най-важното е подаръкът „да е от сърце“, но когато е подбран според вкуса и стила на жената, тогава стойността му се удвоява. С нашите идеи и малко импровизация, няма жена, която да не остане приятно изненадана.

     
Бижута и аксесоари

Жените обичат бижутата повече от всичко останало. Ако можете да си го позволите, заложете на благороден метал и скъпоценни камъни. Ако сте с ограничен бюджет, зарадвайте любимата жена с ефектно бижу от произволен материал. Скъпият часовник е символ на класа, така че бъдете щедри, в случай че заложите на този коледен подарък. Модният аксесоар също е добър вариант, още повече, че ценовият диапазон е достатъчно широк за импровизации.sex shop    Елегантна рокляЖената и роклята са съвършена комбинация от красота и изящество. За да подариш елегантна рокля на жена, трябва да си добре запознат с мерките и стила й, но опцията „замяна в магазина“ също не е за пренебрегване. Така че не се притеснявайте да подарите рокля, заслужава си!    Секси бельо
Секси бельото е топ мъжки фетиш и перфектен коледен подарък. Подбран със стил и еротично въображение, се превръща в най-приятната коледна изненада. Правилно подбраният размер също е от основно значение, но вариантът със смяна в магазина също е актуален. 

А ако искате да бъдете още по-оригинален и забавен в подаръка си тази година,ще ви покажем няколко интересни предложения за вашата дама(защо не и за вас).

Както писахме по горе за секси бельо,можете да подарите някоя секси коледна нощничка,важното е цветовете да са червено и бяло.

Много провокативен и секси подарък „Комплект Moulin Rouge“състоящ се от нежни прашки, класически червен вибратор с камъчета, нашийник и белезници с червен пух.

Комплект с шоколадови бонбони Santa Clause,Силиконов вибратор Santa Clause – вибратор с форма на Дядо Коледа,Белезници с червен пух и Маска за очи Merry Christmas

За да видите и останалите идеи за коледни секси подаръци посетете :

                                                             www.sexshop.bg