6 идеи за коледни подаръци за жени

6
Добави коментар

интересни подаръци за коледа Тук обаче трябва по-добре да познавате вкусовете на получателя на подаръка, за да изберете подходящия модел. При чантите заложете на обемист модел с къси дръжки или на модел в ярки цветове. Раницата също е фаворит сред тенденциите. При портмонето няма да сбъркате, ако подарите модел в ярко червено – смята се, че то привлича богатството.

Красиви бижута Мерилин Монро е казала, че диамантите са най-добрият приятел на една жена. Дори да не можете да последвате нейния съвет, опитайте с друго ефектно бижу. Изберете пръстен с камък според зодията, висулка от нежен кристал, класически перлени обеци за винтидж излъчване или сет от гривни за бохо стил.

Топъл пуловер Плетивата са вечната класика, когато говорим за зимна мода. Всяка жена има поне един плътен, дебел пуловер, с който бори студа. Изберете класически цвят, ако не сте сигурни – черно, бяло, червено или синьо са нюансите, които много хора харесват, а и са част от сезонните тенденции.Относно модела, тази година дизайнерите ви дават свобода. Обемните пуловери са много популярни, същото важи и за изрязаните модели.