Коледно настроение в “Зад кулисите“

33
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

И тази седмица екипът на музикалното развлекателно предаване „Зад кулисите“ по Фен ТВ предлага интересни и любопитни материали.

Харесай страницата ни във Facebook

Чаровната изпълнителка Теодора зарадва в началото на седмицата всички свои почитатели с видеоклип към песента „Коледна искра“.

Лентата е заснета във виртуално синьо студио и показва певицата като разказвач на вълшебна коледна приказка, а камерата на „Зад кулисите“ е запечатала и интересни моменти от снимачния процес.

В предаването певицата разказва и друга история – как и по какъв повод преди година записва песента „Коледна искра“.

В рубриката „Отблизо“ тази седмица зрителите се срещат с македонския славей Румяна Попова. Гласовитата певица има специален коледен подарък за всички свои почитатели. Миналата седмица на музикалния пазар излезе 5CD BOX пакет – специална колекция от албумите на Румяна Попова.

В „Зад кулисите“ изпълнителката представя тази колекция и разказва за любимите си песни сред 55-те, включени в пакета. Освен това Румяна Попова даде твърдо обещание пред камерата на предаването да зарадва почитателите на фолклора с напълно нов албум през 2014 г.

На 10 декември народната изпълнителка Ива Давидова имаше четири повода за празнуване. На тази дата певицата стана на 25 години, нейния брат – на 35, в ефира на Фен Фолк ТВ тръгна и най-новият й видеоклип към песента „Мари Марийко“, а освен всичко това Ива Давидова отбеляза и 10 години от излизането на дебютния й албум „Слънце“.

За този голям празник певицата събра най-близките си приятели и колеги за шумно парти в столична механа. Сред гостите бяха Румяна Попова, Теодора, Джина Стоева, Ивена и Ангел, които не пропуснаха да поздравят рожденичката с песни от репертоара си, а камерата на „Зад кулисите“ успя да заснеме всички важни моменти от вечерта.

Коледният епизод на „Зад кулисите“ се излъчва на 21 декември, събота, от 13:30 ч., 22 декември, неделя, от 20:00 ч. и на Бъдни вечер – от 17:00 ч.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)