Тони Димитрова и Ice Cream сбъдват мечти в “Предай нататък“

30
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

В „Предай нататък“ на 21 декември от 20.00 часа Наталия Симеонова ще запознае зрителите на bTV с тъжната история на Галя и Николай от с. Приселци, наречена „Заедно“.

Харесай страницата ни във Facebook

След тежка автомобилна катастрофа през 2012 г., при която шофира съпругът й, животът на Галя виси на косъм. За изненада на лекарите, които не дават надежди, че Галя ще оцелее, младата жена отваря очи.

За съжаление обаче гръбначният й стълб е тежко засегнат. Най-голямата мечта на Галя е един ден да може отново да прегърне децата си – 5-годишната Памела и 12-годишния Кристиан, но за целта са необходими много часове рехабилитация, непосилни за младото семейство.

При втората си среща с екипа на „Предай нататък“ Галя и Николай ще бъдат  изненадани приятно от неочакван гост – една от любимите певици на Галя – Тони Димитрова. Заедно с нея те ще посетят приказното място „Галата“, където двамата ще изпълнят символичен ритуал, посветен на любовта и прошката.

Междувременно малките Памела и Кристиан, с помощта на Наталия, ще зарадват родителите си с приказна коледна украса на дома им в Приселци. Там ще грейне и истинска коледна елха. Под нея Дядо Коледа ще остави специални подаръци – таблети за децата и сумата от 2000 лв., дарени за рехабилитация и лечение на Галя.

Втората история за вечерта се казва „Универсален войник“и разказва за борбената Веси от гр. Септември. През целия си живот тя се бори със смъртта и побеждава. Още когато е на 10 месеца, заради карцином отстраняват едното й око. След тази операция момичето претърпява още 14. Но й предстоят още 5 животоспасяващи операции, чиято обща стойност е 44  000 лв.

Преди няколко месеца Веси загубва майка си и от този миг нататък пред нея изниква въпросът как да отглежда сама 5-годишното си братче. Екипът на „Предай нататък“ организира среща на Веси с изпълнителите от любимата й група Ice Cream.

Те подготвят специално за нея нов аранжимент на тяхно известно парче, като включват куплет за Веси, който тя да запише в професионално студио заедно с тях. Още редица приятни изненади очакват младото момиче. Какви ще бъдат те, зрителите на bTV ще разберат тази събота, в 20.00 часа.

Последната история за вечерта представя Станимира и Наско от София. Двамата работят, градят живота си, правят планове и следват голямата си мечта – да имат дете. Всичко в живота им се развива по план, до 18 август 2013 година, когато в китайски ресторант в центъра на столицата избухват няколко неправомерно съхранявани газови бутилки.

Най-сериозно пострадалият при нелепия инцидент е в критично състояние, с опасност за живота. Това е именно съпругът на Станимира – Наско.  Почти половин година Станимира се опитва да събуди Наско, за да му каже, че мечтата им най-накрая се е сбъднала – в нея тупти още едно сърце – това на дългоочакваното им бебе.

След изписването на Наско от „Пирогов“, той е настанен в неврологичното отделение на болница „Токуда“, където му предстоят пълни изследвания. През това време Станимира и Наталия подготвят празнична украса за дома им и посрещат специално антидекубитално легло, дарено за Наско.

Най-вълнуващата среща за Станимира предстои – в клиника за женско здраве, тя ще научи за първи път какъв ще бъде полът на тяхното дете и ще има възможността да го види отблизо.

Коментари

коментар(а)