Лили Иванова с предколеден подарък за феновете си

17
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Примата на българската естрада Лили Иванова ще зарадва феновете си с нова песен. Заглавието й е „Просто съдба“, а музиката и аранжиментът са на композитора и един от най-успешните джаз музиканти на българска сцена – тромпетистът Мишо Йосифов. Автор на текста пък е Явор Кирин.

Харесай страницата ни във Facebook

„Много се радвам, че имах възможност да работя с най-голямата българска певица. За мен беше удоволствие и се надявам да можем да направим още много нови неща заедно в бъдеще“, каза Мишо Йосифов.

„Хареса ми класата на Мишо Йосифов като музикант по време на нашите репетиции за „Арена Армеец“. Обикновено когато някой музикант ми хареса аз сама предлагам да ми напише песен, така стана и с него. Тъй като обичам предизвикателствата, знаех, че песента, която ще ми напише Мишо Йосифов ще бъде по-различна и ще е нещо, което не съм поднасяла на моята публика досега. И не сбърках.“, сподели Лили Иванова пред Наско от БГ Радио.

Песента „Просто съдба“ е записана в „Студио 88″ от Павел Болярски.

Успоредно с новото парче Лили Иванова подготвя и 2 лайфа – на 26 декември в клуб Джой Стейшън в София и на 28 декември в Гранд Хотел Банско в Банско, а на 13 февруари 2014 година й предстои ново предизвикателство – голям концерт на сцената на Софийската опера и балет.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It