Райън Гослинг и Ева Мендес са в

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Тази година доста двойки решиха да се разделят за известен период от време, за да преосмислят взаимоотношенията си. Ето, че броени дни преди новата година Ева Мендес и Райън Гослинг решиха да си дадат „любовна почивка“, въпреки че доскоро се говореше, че влюбените имат планове да се венчаят.

 

 

Около Деня на благодарността двамата установиха, че връзката им върви прекалено бързо и че често мислят за брак, въпреки че и двамата все още не са готови за това. Ева и Райън решиха да си починат един от друг, за да оценят подобаващо връзката си.

 

Мендес няма нищо против да облече бялата рокля и да мине под венчилото, но Райън все още не е сигурен дали е готов за това. Въпросът е дали Ева ще успее да се впише в плановете на актьора. Тя е готова да бъде майка на децата му, но Райън все още не е готов на тази голяма стъпка в личния си живот.

 

Възможно е не само бракът да е уплашил актьора. Близки до двойката споделят, че Мендес е доста ревнива. Всеки път, когато Гослинг получи обаждане или SMS от непознат номер, тя започва да го обвинява, че излиза с други жени. Дали ревността й няма да погуби връзката им?