Съвети за зимна сватба – от “Ресторанти Варна”

17
Добави коментар
restorantiv
restorantiv

„Ресторанти Варна“ представя за Вас няколко интересни идеи и съвети, които да вземете предвид при организиране на своята зимна сватба. И нека въображението Ви ги допълни за прекрасен резултат!

Меню

Поддържайте уюта у своите гости по време на тържеството. Според „Ресторанти Варна“ перфектното зимно сватбено меню трябва да включва най-вече топли ястия. Уникални варианти на брускети, като такива с разтопено козе сирене и гъби или пушена моцарела с доматено пюре биха били страхотни ордьоври.

Богата крем супа със сметана е чудесно сгряващо предястие. „Ресторанти Варна“ съветва да помислите и за няколко варианта на основни ястия, сервирани в „семеен тип“ на всяка маса, за да предоставите избор на своите гости. Вашият зимен вкусов профил може да включва круша, ябълка, червена боровинка, джинджифил, мента за вълшебно зимно усещане!

Рокля и аксесоари

„Ресторанти Варна“ смята, че благодарение на принцеса Кейт, ръкавите са стилна тенденция, напълно подходяща за Вашата зимна сватба. По-плътна сатенени тъкани са чудесна идея за сватбена рокля в края на годината, но леката ефирна рокля може да бъде също толкова зашеметяваща през този сезон.

Аксесоарите наистина могат да бъдат акцент. „Ресторанти Варна“ съветва да помислите за шикозен шал от изкуствена кожа за Вашите външни снимки. Идеята за аксесоари с камъни, изглеждащи като ледени кристали, също е идеална за повода.

Декор

Без значение какъв точно и стилът на Вашата сватба, свещите са от съществено значение за всяка зимна сватба. Фенери, клончета на всяка маса, украсени с кристали или флорални мотиви ще добавят допълнително изящество и красота към Вашия декор, според „Ресторанти Варна“.

Торта

„Ресторанти Варна“ счита, че висока бяла торта с искрящи захарни кристали със сигурност ще изглежда перфектно. Особено ако всяко парче се полее с топъл бял шоколад, преди да се сервира!

Идеята на „Ресторанти Варна“ е и за допълнителни вкусни десерти като сезонни пайове (с ябълка, тиква, червени боровинки), сервирани горещи с една малка лъжичка сладолед за разтапящо удоволствие.

Какво да направите задължително според „Ресторанти Варна“

Ако има потенциал за снежни валежи, опитайте се церемонията и тържеството да са на близки места, за да сведете пътуванията до минимум.

Помислете за прекрасни зимни аксесоари като наметала и шалове за шаферките.

Бъдете сигурни, че ще има достатъчно място в гардеробното помещение за всички връхи дрехи на Вашите гости.

И какво да не правите според „Ресторанти Варна“

Не поръчвайте цветя, които са извън сезона. Те могат да бъдат неоправдано скъпи и дори невъзможни за намиране. Спрете се на сезонни цветя, като лютичета например.

Не избирайте закътано в планината място за Вашата зимна сватба, до което не е сигурно, че ще можете да стигнете.

Не прекалявайте с тежките сосове и меса в менюто си. Все пак искате гостите Ви да са достатъчно „леки“, за да не слизат от дансинга, нали?

Това бяха важните съвети на „Ресторанти Варна“. А специалната ни препоръка за вълшебна сватба е ресторант Вила Марциана до Варна!