Бивша корица на Номер 69 е фаворит за Playmate 2013

1
Добави коментар
Debonair
Debonair

Бивша корица на Номер 69 е фаворит за Playmate 2013

Кристина Димитрова, носителка на световната титла за най-секси дупе, е бивша корица и на Playboy и Maxim

 

Една от най-хубавите корици на списание 69 – танцьорката Кристина Димитрова, е сред фаворитките за тазгодишната титла Playmate of the Year, стана ясно тези дни. Носителката на световната титла за най-секси дупе от 2007 година има най-висок рейтинг от гласуването онлайн и би било голяма изненада, ако не спечели лентата на победителката.
През последните години българското издание на Playboy изпитва затруднения в намирането на нови открития за своя популярен конкурс. Миналата година титлата спечели бивш модел на списание „Пентхаус“, а победителката от 2009-а Златка Димитрова също се бе изявявала и преди това като момиче на месеца в списанието. Кристина Димитрова също е дефилирала на страниците и корицата на Playboy, била е на корицата и на Maxim. В момента тя е щастливо омъжена и майка на дете, но продължава да се изявява като танцьорка в трупата на своята приятелка Биляна Йотовска The Secret Garden. Сред по-интересните й изяви отпреди няколко години е артистичната съвместна фотосесия с певицата Аксиния за международен календар.

Сред останалите претендентки за тазгодишната плеймейт-титла се открояват още танцьорки – Вилиана Латинова, която също е добре позната на читателите на Номер 69, и Елена Кучкова. Ако титлата не бъде спечелена от някоя от тях, това ще бъде поредният скандален избор на някога култовото и свръхпопулярно списание, коментират ценители.

(3520)

You can leave a response, or trackback from your own site.