Рецепта за лекарство против бактерии, вируси и паразити!

2
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Повечето болести са причинени от бактерии, вируси и паразити. Тук ви представяме една уникална рецепта, с която да обезвредите наличието им в организма ви.

Съставките:

3 средно големи глави чесън

3 средно големи глави кромид лук

3 с.л. настърган пресен корен от джинджифил

3 с.л. настърган пресен корен от хрян

3 люти чушлета

Домашен нефилтриран, недестилиран суров ябълков оцет.

Приготвяне:

Чесънът, лукът и чушлетата се нарязват на ситно. Поставете всички продукти в един стъклен буркан, като те трябва да заемат ¾ от обема му. След това напълнете до горе с ябълковия оцет. Затворете с капачка и разклатете енергично. Запишете датата, на която сте го направили и изчакайте 14 дни. Бурканът се разклаща най-малко веднъж на ден.  След 14-тия ден се прецежда през тензух или марля. Продуктите, които остават в марлята могат да се използват за добавка при варене на месо, а също и за дресинг на салата.

Дозировка:

Пийте по 2-3 супени лъжици 3 пъти на ден, когато сте болни. Жабуркате в устата и поглъщате. Ако нямате сериозни оплаквания – вземайте 2 супени лъжици след вечеря, за да запазите организма си чист от бацили и паразити.

Тоникът се съхранява на тъмно място. За целта увийте буркана с хартия. Има трайност до 1 година.

Този тоник е изключително мощен, защото всичките съставки са пресни и биологично чисти. Той стимулира максимално циркулацията на кръвта, защото това са най-добрите детоксикиращи билки. Тази рецепта е помогнала на много хора срещу най-смъртоносните болести.

Познаваме хора, които препоръчват сместа да се яде с хляб и сирене, но това е много пикантно и може да ви причини проблеми със стомаха. Затова рецептата трябва да се взема редовно и по начин, който ви посочихме.

 

Публикувано в категории: Болести и лечение » Народни рецепти за здраве

Автор Спасова

Как реагира имунната ни система, когато страдаме от астма или алергия?

Когато става въпрос за причинителите на астма и алергии, забравете за обичайните заподозрени. Това не са инфекциозните болести, т. е. вирусите и бактериите не са виновни. Нито пък претоварването с работа, стоенето под дъжда, пълчищата от комари или прекаляването с мазни храни.

Прочистване с ленено семе и карамфил ще ви отърве от паразитите и излишните килограми

Лесна рецепта освобождава тялото от натрупаната слуз и живеещите в нея паразити и бактерии

Как да си спестим гълтането на антибиотици

Учени създадоха нов кръвен тест, който позволява за два часа да се определи какъв е причинителят на дадена инфекция – вирус или бактерия.

Д-р Василка Юрукова: Шуслерови соли лекуват грип успешно

Вирусите са изключително опасни за тялото. Те причиняват грип и други заболявания. Според д-р Василка Юрукова, с помощта на шуслерови соли можем да лекуваме грип

Това е перфектната антивирусна бомба!

По време на периода на настинки и вируси ние със сигурност трябва да засилим имунната си система.

Научете някои основни правила за фитнеса

В място, където многото изпотяване, микроби, грухтене и упражнения вървят ръка за ръка, ние трябва да поддържаме определено ниво на здравословна хигиена.

Ето кои вируси ще ни разболяват тази зима!

Три вируса ще ни разболяват през зимата. Най-масовите щамове на грипа, които ще ни атакуват, са т. нар. свински грип, “Тексас” и “Масачузетс”. Хората у нас са се сблъсквали с тях и през миналата година.

Сок от нар срещу грипа

Израелски учени смятат, че грипът е заболяване – провокирано от негативен процес като окислителния стрес. В битката срещу окислителния стрес изключителна полза има от древния плод нар: той съдържа компоненти, възпиращи развитието на грипната зараза.

Чай от орлови нокти цери грип

Китайски учени обявиха, че чаят от лековития храст “орлови нокти” може да лекува от грип. Направете си запарка от орлови нокти – в това състояние растението отделя молекули, които са способни да се преборят с грипните вируси!

Васко Мавриков: Лекувам дъщеря си с тиквени семки

Г-н Мавриков, сблъсквали ли сте със системата на българското здравеопазване?
Разбира се, и то беше съвсем скоро. След лятната ваканция по-малката ми дъщеря постъпи в градината. Изследването за паразити на скоч лентата показа наличие на яйца от чревни паразити. Те се премахват много лесно с медикамент, който обаче го няма по аптеките. Говорих за това и с председателя на аптечната камара Антон Вътев. Оказа се, че фирмата, която внася препарата, сама преценява дали да направи заявка и да зареди аптеките.