Вдъхновение за празничен грим от звездите

12
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Почивните дни вече са факт, а с тях пристигнаха и постоянните поводи да изглеждате добре. Загърбете работния вид и ежедневния грим и се преобразете подобаващо за празниците. Визията на някои от известните дами ще ви послужи като вдъхновение как да съчетаете грима с празничното си настроение.

Дженифър Лопес знае как да акцентира върху грима си. Красавицата е постигнала перфектния баланс като е комбинирала бляскав гланц с бледо червило. Очите са подчертани, а миглите – пърхащи.

Почитателките на класическия тъмен грим могат да се вдъхновят от бляскавия акцент на устните на Марион Котияр. Тъмночервеното червило винаги е актуално.

Джесика Бийл е избрала да акцентира върху очите си. Актрисата е с плътен слой тюркоазен молив. Поиграйте и вие с цветовете и всички очи ще гледат вашите.

Guliver/Getty Images Добавете малко златен блясък към грима си. Никол Ричи знае, че малко металически блясък около окото придава модерен и свеж вид на обикновеното котешко око.

Червеното винаги ще бъде секси. Няма нищо, което да показва стил, повече от кърваво червените устни. Певицата Тейлър Суифт и моделът и Роузи Хънтингтън-Уайтли напълно потвърждават това.

Guliver/Getty Images Бъдете красиви в телесни нюанси. Предложението за грим на Анджелина Джоли и Рийз Уидърспуун е за секси и натурално изглеждащи устни. 

Guliver/Getty ImagesАко искате първи да научавате всички тънкости от света на грима и козметиката, присъединете се към Jenite във Facebook!