Осветително Тяло Модел Гоблин

1
Добави коментар
Zappriani
Zappriani

Червена страст е характера на Модел Гоблин.Наситено червен цвят прави абажура предпочитан като Коледно интериорно решение от много заведения и хотели.

Осветителните тела от Колекция Дъга съчетават изчистена линия и изящност придавайки на всяко помещение съвременен, дизайнерски стил.

Диаметър: 50 cm, Височина: 25 cm.

Всички дизайнерски осветителни тела могат да бъдат изработени по индивидуална поръчка в различни големини (широчина и височина).

Ръчно изработените абажури от Колекция Дъга на Запприани са изключително подходящи за хол, трапезария, всекидневна, лоби бар, магазин, заведение, офис помещения. Лампи Дъга са интериорно решение с изискан и изчистен вид. Моделите са подходящи за подарък на близък човек за рожден ден, Св. Валентин, Коледа.

Декоративните Лампи на Студио Запприани се отличават със своята ръчна изработка, уникален стил и изключително високо качество, съобразено с всички европейски стандарти.

Всички лампи Дъга се предлага в комплект с блендер (долен капак) и хромиран пендел (кабел) изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Блендера отразява светлината и осветява цялото помещение с мека приятна светлина.

Параметрите на пендела са, както следва:

Дължина 150 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло – 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.

Разгледайте и останалите ни колекции осветителни тела – Детски Лампи, Колекция Перла, Черепите на Майстора, Колекция Точки, Колекция Пролет, Колекция Ретро, и Колекция Модерно.