Сватбени прически за дълги коси » Моден свят

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Прическата е изключително важна част от визията на всички булки, защото тя допълва тоалета, бижутата, аксесоарите и открива чертите на лицето. Тя трябва да носи усещане за романтика и разкош, независимо дали към нея е прикрепено було, кокетна шапка, диадема или друго украшение за коса.

Днес решихме да дадем идеи за чувствени фризури на бъдещите булки, които имат дълга коса. Имате два основни варианта, които може да се модифицират по различен начин – пусната или вдигната коса. Изборът направете, в зависимост от дизайна на роклята и подбраните бижута.

Ако роклята ви е с открито деколте може да си позволите пусната коса, но в противен случай кок е по- добрия вариант. Масивните бляскави бижута – колие или обеци, също биха се откроили много по-силно, ако косата ви е прибрана.

В случай, че се спрете на женствени разпиляващи се къдрици, изисквайте от фризьора си някакви ефектни детайли, като плитка или дори пандела, направени от вашата коса. Може да заложите на опашка, като краищата да накъдрени  на чувствени вълни.

Кокът е друг класически вид прическа, много подходящ за специални поводи. Вариациите са безброй и всичко зависи от предпочитанията ви и уменията на вашия коафьор. В прибраната коса могат да се вплетат перли, цветя или елегантна диадема. Коковете с плитка са много бохемски като звучене, но може да изберете и ултра изчистен вариант на тази прическа, при който косата е права и се подпъхва отдолу, а обемът е силен.

Разгледайте нашите предложения, ако ви предстои сватба или друг специален повод!

Автор: Делица Цонева