Конфискуваха къщата на стриптизьор

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Бивш стриптизьор от „Максимус“ се раздели с къщата си заради влязла в сила осъдителна присъда за марихуана. Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество е отнела имота на бившия танцьор от еротичната формация Стефан Колев. Това съобщават от комисията.Докато течало делото, освен имота под запор били и дяловете на Колев в „Максимус шоу“ ООД, както и още една фирма в Габрово, в която 37-годишният мускулест мъжага имал участие, съобщава „Телеграф“. Запор отнесла и фирмата на жена му, която е наполовина виетнамка.

Преди време Колев бил спипан заради това, че си насадил в двора на къщата няколко лехи марихуана. След като разсадът бил иззет, се оказало, че теглото на листната маса е 4 кг. Веднага било образувано досъдебно производство и танцьорът бил даден на съд.

В същото време комисията за отнемане на престъпно имане започнала проверка. Инспекторите се натъкнали на стряскащи данни – оказало се, че Колев има драстично разминаване между доходи и разходи в размер на около 400 000 лева. Точно за толкова пари от комисията внесли иск в съда. Всичко било запорирано, докато не приключи делото.

Тази година магистратите признали окончателно бившия еротичен танцьор за виновен. Така се стигнало до отнемане в полза на държавата на къщата на Колев в Габрово. /БЛИЦ