Играйте в „Училище за милионери“ и спечелете големи парични награди!

1
Добави коментар
pgp

Нашият проект е икономическа онлайн-викторина с реални парични награди. Всеки участник във викторината получава точки за отговори на въпроси. Най- активните участници стават лидери в рейтинга, а първите десет победители в класацията получават парични награди от TeleTrade. Резултатите се обобщават всеки месец, затова всеки има шанс да победи!

За да започнете, достатъчно е просто да дръпнете лоста на началната страница на Викторината.

Всеки път когато дръпнете лоста, вие получавате начален капитал за първия етап на Викторината. Размерът се определя чисто случайно – вие можете да получите от 0 до 500 точки. Продължавайте, докато сумата ви устрои.

Първия етап започвате вече с началния капитал, получен в предишния кръг. Сега задачата ви е да наберете1000 точки, като отговорите на 20 въпроса. За всеки правилен отговор получавате 50 точки.

Броят опити е неограничен — ако не успеете да наберете 1000 точки веднага, опитайте отново!

Във всеки момент от първия етап можете да вземете решение да получите бонус, равняващ се на получените до момента точки, върху открита търговска сметка в TeleTrade

След като съберете 1 000 точки преминавате към втори етап — в «Голямата игра» получавате възможност да спечелите голямата награда: 5000$!

«Голямата игра» се дели на сезони. Един сезон продължава един календарен месец.

Всеки ден ви се дава по един опит, съдържащ 5 въпроса, избрани на случаен принцип от общата база въпроси.

При правилен отговор преминавате към следващия въпрос. Ако отговорът е неправилен,  опитът се прекратява и получените точки изгарят. Сумата на точките  за третия въпрос е сигурна, т.е. ако сгрешите след него, вие все пак получавате 70 точки.

Всички участници в «Голямата игра» се класират в рейтинг. Позицията в рейтинга зависи от броя на събраните от участника точки . Върху позицията влияят не само точките, но и поканените приятели. . Ако и двата показатели са равни, предимство получава участникът, регистрирал се по-рано.

В края на всеки сезон от «Голямата игра» TOP-10 от класацията получават възможност да открият реални търговски сметки в TeleTrade със следните суми:

1 място: 5000$ (с възможност за теглене 1000$); 2 място: 2000$; 3-10 места: 1000$.

Паричната сума се начислява на открита от участника търговска сметка в Teletrade.  Паричните средства от сметката може да изтегли само участникът, заел първото място в класацията. Печелившите, заели от 2 до 10 място в класацията, нямат право да теглят  паричното възнаграждение от търговската сметка – те могат да го използват само за търговия на пазара Форекс чрез услугите на организатора.

Организаторът на Викторината обобщава резултатите от всеки сезон в продължение на 2 работни дни след приключването му. Списъкът на победителите се публикува на страница 5 работни дни след края на сезона.

Всеки участник в «Голямата игра», освен победителите от всеки сезон, по всяко време може да получи събраните 1 000 точки на реална търговска сметка по програмата на TeleTrade  в съотношение 1 точка – $1.

Краен срок за участие: 31 Октомври 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.