Антонио Вутов отново е в полезрението на ”Удинезе”

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Антонио Вутов
Сн.: БГНЕС

Голямата надежда на „Левски“ Антонио Вутов продължава да е в плановете на „Удинезе“. Интересът датира още от лятото и се очаква да бъде подновен през зимния трансферен прозорец.

Не е изключено да се стигне до сделка в следващите седмици и Антонио да напусне „Герена“. Италианците щяха да отмъкнат Вутов през лятото, но „Левски“ съумя да остави юношата си в отбора.

Антонио игра редовно през първия дял от шампионата, като в определени моменти се превърна в твърд титуляр. Не е изключено „Удинезе“ да излезе с примамлива оферта към „сините“, въпреки че на практика може да го вземе и за по-малко пари, тъй като Вутов няма 18 години, информира Гонг.

В А група през есента юношеският национал изигра 19 мача и вкара две попадения. Младокът се превърна в абсолютен любимец на феновете. Последният му мач беше срещу ЦСКА за Купата на България, а Вутов се отчете с точно изпълнена дузпа след продълженията на срещата.

През лятото се заговори за вариант българинът да бъде привлечен от „Удинезе“ и да заиграе под наем в „Гранада“ или „Уотфорд“. Двата тима се държат от фамилия Поцо, която притежава клуба от „Удине“.

По време на лятната сага Тодор Батков и всички на „Герена“ впрегнаха много усилия, за да задържат Антонио Вутов. На този етап от клуба не коментират възможностите талантът да бъде продаден. Публична тайна е, че „Левски“ има остра нужда от свежи капитали.