Скарлет Йохансон има режисьорски амбиции

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Скарлет Йохансон иска да стане режисьор. Актрисата вече се радва и на музикална кариера, а сега смята да застане зад камерата, за да прави собствени филми. Тя вече има няколко проекта.

„Искам да се занимавам с режисьорска работа и ще го направя на определен етап. Вече купих правата за няколко книги. Намирам се на етап от живота си, в който съм сигурна в избора си и се интересувам от много различни неща. Обичам изкуството, галериите, музиката“, сподели Скарлет.

Вижте също: Скарлет Йохансон е най-сексапилната жена в света

Но преди да се впусне в режисьорството, актрисата иска да се върне на музикалната сцена и дори вече е сформирала момичешка банда на име The One and Only Singles. Йохансон, която издаде соловия си албум Anywhere I Lay My Head през 2009 г., твърди, че иска да бъде разнообразен артист, защото не желае да ограничава живота си само до актьорството.

Вижте също: Скарлет Йохансон прави филм по книга на Капоти

„Създадох момичешка група The One and Only Singles, това е нещо, което винаги съм харесвала. Имам толкова много различни зараждащи се интереси. Обичах да обикалям Гринуич вилидж, когато не беше толкова популярно и страхотно място и просто се вмъквах в библиотеките и театрите, след което започнах да се изявявам като актриса.

Единственото нещо, за което съжалявам, е, че не отидох в колеж. Причината да живея в Ню Йорк, далеч от Холивуд, е нуждата да усещам града около мен“, разказа Йохансон. /БГНЕС /