Дъщерята на Ким Кардашиян е копие на татко си

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Надали някой може да отрече, че Ким Кардашиян се причислява към онази група холивудски знаменитости, които държат да присъстват в социалното пространство, дори когато спят.

Както сме ви показвали много пъти, риалити звездата положи наистина неимоверни усилия да възвърне красивите си извивки от преди раждането, а с тях и медийното внимание.

След няколкомесечното си отсъствие от светлината на прожекторите, сега Ким се чувства по-готова от всякога за нови светски изяви и не спира да запечатва всеки миг от събитията, на които присъства.

Но въпреки, че животът на знойната брюнетка е като отворена книга, това не важи за малката ѝ дъщеричка. Известно време Ким всячески се опитваше да я опази от хорското любопитство.

Наскоро обаче пищната красавица отново не се стърпя и качи фотос на почти 7-месечната сладурана. На въпросната снимка, която можете да видите горе, си личи, че малката Норт е одрала кожата на татко си Кание Уест.

Силно впечатление ни направи кадърът, в който дъщеричката на Ким и Кание си играе с годежния пръстен на мама. А диамантът, който краси скъпото украшение, е голям почти колкото ръчичката на малката Норт.

Instagram / Kim Kardashian

По-долу в материала сме ви показали и подаръци, които малката Нори е получила покрай празниците.

Ако искате винаги първи да се информирате относно живота на звездите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук! Instagram / Kim Kardashianкукленските дрешки, изпратени от Stella Mccartney

Instagram / Kim KardashianСладурският подарък от френската модна къща Hermes

Instagram / Kim KardashianМалките дизайнерски обувчици, дело на Giuseppe Zanotti