Юлия Гунтел – сексапилната гъвкавелка – div.bg

13
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Юлия Гунтел е прелестна 27-годишна рускиня (защо ли не се учудваме), живееща в Германия, която на всичкото отгоре претендира да бъде и най-пластичната жена на планетата. В подкрепа на твърдението си, красавицата се напъхва за отрицателно време в кутия с размери 50х50 см, а няколкото ѝ рекорда вписани в книгата на Гинес, затвърждават репутацията ѝ на гъвкавелка номер 1.

За способностите на Юлия ви разказахме през септември тази година, когато едно изпълнение на тази жена-каучук, се превърна в сензация в YouTube. Сега отново обръщаме внимание на нейната изключително пластична персона, за да ви покажем някои от най-невероятните ѝ номера в снимки.

За работата си, Юлия, която е и бивша гимнастичка споделя: „Чувствам се изключително естествено когато правя тези пози. Е, понякога се налага да стоя малко повечко в дадено положение, когато позирам за снимки, и тогава някои от мускулите ми се схващат сериозно, но все пак това се случва на всеки, който стои продължително време в една и съща позиция“.