Специален подарък за Св. Валентин

1
Добави коментар
sdobreff
sdobreff

Кутии за шоколадови бонбони

Здравейте на всички!

Наближава празникът на любовта – Свети Валентин и вероятно се чудите, с какъв подарък да зарадвате любимия си човек. Ще ви предложим нещо, което може да си направите сами в къщи и да подарите, както на нея така и на него. Става въпрос за кутии във формата на подаръчни торбички, в които да сложите шоколадови бонбони.

Ще изберете разбира се символа на любовта – червеното и може да го съчетаете с бяло, както сме показали ние.

Резултатът е гарантиран. Можете да видите какво ще излезе от следващите снимки:

Кутиите имат сърце по средата, което вие трябва да изрежете и да залепите от вътрешната страна по парче прозрачно фолио, така че да създадете ефект на прозорец.

Ние избрахме да сложим трюфели (шоколадови трюфели) в едната, а в другата бонбони с вкус на портокал, всички домашно приготвени.

Съчетаването на цветове е удоволствие и тъй като в първата кутия преобладаващият цвят е червен, ние избрахме бяла панделка и обратно, за втората кутия избрахме панделка в червено. Това създава контраст и в същото време допълва картината, но вие може да импровизирате и с други цветове.

Надявам се да сме ви вдъхновили с това предложение подарък за свети Валентин!

Една голяма целувка от нас, с пожелание да се видите скоро с бъдещия притежател на кутиите за шоколадови бонбони изработени от самите вас.

Снимкиовият материал е от sweet bio design