Сара Джесика Паркър с дебютна колекция обувки

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Първата дизайнерска колекция на актрисата от „Сексът и градът“ Сара Джесиак Паркър вече е факт. Изглежда Сара е получила повече от вдъхновение от своята влюбена в обувките героиня Кари Брадшоу.

Сара Джесика Паркър с дебютна колекция обувки

В една от сериите на поредицата „Сексът и градът“ Кари има удоволствието да носи чифт от най-известната марка обувки в света – Маноло Бланик. Брадшоу описва черните обувки с една каишка „Диана“ като „Обувка- градски мит“, когато ги вижда в редакцията на американския „Вог“ в една от сериите на поредицата. Първоначално обувката е създадена от Маноло Бланик през 1994 г., но след като колекцията се разпродава, не е налична чак до 2009 г.

Сара Джесика Паркър, която работи с Маноло Бланик по колекцията си, нарича чифт обувки от своята колекция с подобен дизайн „Диана“.

Обувките ще бъдат достъпни в американска верига магазини.

„Глупаво е, но мисля, че хората очакват именно това от мен заради Кари Брадшоу“, споделя актрисата пред „Вог“.

Това не е първият флирт на Сара Джесика Паркър със света на дизайнерите. В продължение на година и половина тя е президент и творчески директор на Hаlston Heritage, но след редица промени се оттегли и сподели като причина: „бизнесът пое в посока, която не желая да следвам“.