Маг Илиян Катерицата забегна в Гърция!

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Илиян Недев, който стана известен покрай чудодейната катерица Беатрис, е забегнал чак в Гърция, научи ексклузивно “ШОУ”.

Репортер на вестника успя да се свърже с т. нар. вълшебник, който призна, че всъщност цялата история с Беатрис е била скалъпена с цел привличане на повече наивни зрители, обаждащи се на скъпите импулсни ефирни телефони.

“В момента съм в ужасно окаяно състояние! Нямам пари, няма къде да спя, няма какво да ям, нямам и телефон! Сега съм за кратко в един интернет клуб, но след малко ще ме изгонят и оттук”, оплака се Илиян Недев пред наш репортер.

“Може би ако успея да събера пари оттук, ще отида на далечно място, на спокойствие и тишина”, размечта се покорителят на катерицата Беатрис.

Той се съгласи да разкрие част от похватите, развивани в “Езо тв”, където всъщност набира популярност. Той твърди, че собствениците на медията му причинили голямо зло, но вече успявал да се възстанови.
“В Езо тв” всеки ден трябва да си с нов ритуал и за това им трябвах аз. Търсиш начин да правиш шоу,

важното за тях са импулсите на хората и милионите обаждания

Аз бях там с най-големия рейтинг, но все пак ти се говори в ушите какво да кажеш, да повтаряш: “Тази нощ е специална”…”, разкрива Илиян Катерицата.

Той си спомня, че отишъл в телевизията, защото нямал избор. “Аз се прибрах в Русе при сестра ми, тя ме излъга, че ще ми помогне да замина за Лондон да изкарам пари, защото жена ми и детенцето бяха при отец Иван. Пробвах и в Унгария, оттам се излъчва част от програмата на телевизията. Хубаво, че ме поканиха там, защото мислех да се самоубивам. Сега съм в Атина с един приятел, който ме изостави. Спахме на улицата. Толкова сълзи съм пролял, колкото никога за целия ми живот.

В интернет пише, че съм лежал в психото, но това е долна лъжа! Другият ми враг в момента е тъща ми”, чистосърдечно си признава маг Илиян.

От страницата му във Фейсбук става ясно, че той преминава през истинска еклектика от религии и вярвания. Пада си по хиндуизъм, будизъм, но пък харесва и ирландската мистика, разбира се, изповядва и християнство.

Маг Илиян, който стана популярен покрай снимка на катерицата Беатрис, която лекувала всякакви болести и разваляла черни магии, си направи самокритика. Той призна, че всъщност

всичко било измислица

Независимо от това, все още се представя за вълшебник. “Извинявам се на тези, които излъгах. Бях принуден така да стане. Всъщност исках в „Езо тв” директно да кажа истината на хората, но нямах смелостта да го направя, защото можеха да ме убият. Като си там, имаш си слушалка в ухото и трябва да говориш това, което ти кажат. Не искам повече да се занимавам с глупости, хората да не въртят импулсните телефони и да не им вярват. На мен ми даваха само 50 долара на ефир, което не е нищо”, твърди маг Илиян.

Той разказва, че от малък имал дарби. Веднъж дори се качил на хълм в Русе и направил магия за дъжд. Сега обаче не искал да се занимава повече с такива неща. “Ясновидството си е направо сатанинско, да не се лъжем. Бях още навремето с Кубрат Томов, също и в асоциация “Феномени”. Най-накрая последните години познах Бога и искам хората да не се заблуждават. Благодарение на тези занимания пропаднах в живота, жена ми и детенцето ми ме напуснаха. Хората да не ходят по врачки, ще им вземат парите и няма да им помогнат”, призова маг Илиян, който само допреди няколко седмици киснеше плюшена играчка в легенче и твърдеше, че така разваля магии.

Мария НИКОЛАЕВА