Маги Желязкова се развежда с Боби Манекена, обвързаха я със „сървайвъра“ Жоро Костадинов

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Маги Желязкова сложи край на 13-годишния си брак с Боби Манекена и се обвърза с нов тайнствен мъж. Тъй като моделката и тв водеща публикува снимка във Фейсбук как гризе ухото на мускулест мачо с набола брада, интернет веднага беше обходен от слуха, че новият любим на Маги е победителят в “Сървайвър 2” Георги Костадинов.

“Опасна и през новата година безкомпромисна. А този да си знае, трябва много да ме слуша! Здрава, усмихната и много щастлива 2014 г. приятели”, написа Маги под снимката, на която е захапала ухото на новата си любов, чиято набола брада бегло напомня на тази на Жоро Костадинов.

Малко по-късно и Желязкова официално потвърди раздялата със съпруга си, когото години наред не спираше да хвали в медиите, въпреки че според близките им те отдавна били в „мно-о-ого отворена връзка”, особено от негова страна. “Като ОТРЕПКИ, визирам всички които се опитаха да ме излъжат, обидят, подиграят и изместят от дадени позиции за които съм се борила! Живота по някога е гаден и все има някой който да ни нарани. Сега съм силна и обичана. БЛАГОДАРЯ на близките ми , че винаги са до мен и на Борислав, че ме търпя такава каквато съм цели 13 години!”, написа Маги от Ирландия, където отпразнува настъпването на 2014 г. в компанията на новата си любов.

Въпреки това, тя продължава да твърди, че Боби е най-прекрасният човек. “Ако има човек, който се е държал най-добре с мен през целия ми живот, това е той”, каза тя, след като излезе от Къщата на “Биг брадър ол старс”. “От чувството ревност съм оперирана от много време. Боби има пълна свобода”, обясни манекенката слуховете, че и други красавици чешат… егото му.

Щателна проверка на “ШОУ” показа, че Жоро Костадинов все още се води женен за бившата моделка Ивета Ванкова, с която се обвърза през 2011 г., така че най-вероятно новата тръпка на Маги е някой друг.

Надя НЕНОВА