Възбуждащи вещества

1
Добави коментар

 Възбуждащи капки
 В желанието си за все по-добри сексуални изживявания с любимия човек,търсим всякакви вариянти и средства за постигане на разтърсващи емоции.Всеки човек би се сетил първо за афродизиаците,които стимулират сексуалното желание.  В продължение на векове хората търсели стимуланти,предизвикващи половата мощ.През годините много храни и напитки са били определяни като афродизиаци,които приканват към секс и доставят по-голямо удоволствие по време на половия акт.

Нарушената сексуална функция и нежеланието за секс може да са предизвикани от здравословни,психологични и хормонални проблеми,стрес от ежедневието,умора или прием на различни медикаменти. sex shop  Ето някои продукти,които действат благоприятно върху организма.Шоколадът съдържа фенилетиламин,койти предизвиква освобождаване на веществото отделяно от мозъка по време на оргазъм-допамин.  

 Прекалената употреба на шоколад,обаче води до затлъстяване,което не е от полза за сексуалния живот.Затова е препоръчителна консумацията на плодове и зеленчуци,намаляващи нивото на холестерола.Червените люти чушки учестяват сърдечната дейност и стимулират нервната система.Чрез садържащия се в тях капсаицин се стимулира отделянето на хормоните на удоволствието.

Сексуалното ни желание зависи най-вече от тестостерона.Той се увеличава чрез консумация на овесени ядки или стриди (съдържат цинк).Орехите предизвикват нормалното кръвообръщение,а пчелния мед помага за усвояването на естрогените.
 Съществуват и такива растения,които са отровни.Поради невъзможността за приемане,се втриват в половите органи.За улеснение са разработени кремове и гелове с подобни съставки,работещи на същия принцип.Продават се в аптеките и секс шоповете.

В крайна сметка съществуват разнообразни продукти и начини за постигане на сексуални върхове,спрягащи се като афродизиаци.