Бирмата изгони Преслава, остави я без дрехи (Виж доказателството!)

9
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Преслава остана без дрехи, след като Бирмата я изхвърли от дома си

Преслава преживя нов драматичен момент в отношенията си богаташа Жоро Бирмата, научи Womens.bg. Фолкзвездата вдигнала грандиозен скандал на приятеля си заради многобройните му изневери.

Дълго време гласовитата пайнерка си затваряше очите за забежките му, но явно и нейното търпение има граници.  Така се стигнало до скандал, последствията от който дори и Преслава не е очаквала. След като му заявила в прав текст, че отказва да спи с него, защото се страхува не е хванал срамна болест, той по викал охраната си им наредил да я изхвърлят навън. Бирмата дори не й дал възможност да си събере багажа, писа “Всеки ден”.

Womens.bg припомня, че Бирмата сам се похвали, че е изневерил нас 100 пъти на иначе вярната си половинка Преслава. Нереализиралият се футболист потвърди славата си на женкар и унижи публично годеницата си. Тя и без това изпитвала съмнения, че й слагат рога, а през последните месеци направо се стопила от съмнения.

По-наблюдателните фенове на Преслава забелязаха, че тя се появи с една и съща кожена рокличка на участията си в Шумен, Стара Загора, София и Пловдив. Причината за това е, че просто няма други дрехи. Бирмата я докара до това положение заради “наглостта” й да му иска сметка как си живее живота.

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

Бирмата изгони Преслава, остави я без дрехи (Виж доказателството!) 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари